Kurssikalenteri 2024

Superfiiliksen kurssit jatkuvat toukokuusta lähtien uusissa tiloissa: Mariankatu 15, Kruununhaka, 00170 Helsinki


 • 27.-28.7. Kuumakivihieronta koulutus (la 11-18, su 11-18)

  16.8. Kasvojen kiinteyttävä gua sha hieronta kurssi klo 11-19

  20.8. Intialainen päähieronta kurssi klo 11-19

  24.8. Koko kehon imukuppihieronta kurssi klo 11-19

  25.8. Kuivakuppaus peruskurssi klo 11-19

  27.8. Ruusuterapia koulutus klo 11-19

  29.-30.8. Facial gua sha koulutus (to 11-20, pe 11-19)

  6.9. Kasvojen kiinteyttävä gua sha hieronta kurssi klo 11-19

  7.-8.9. Kuumakivihieronta koulutus (la 11-18, su 11-18)

  13.9. Parantava raakasuklaahieronta kurssi klo 11-19

  14.-15.9. Aromaterapian peruskurssi (la 11-18, su 11-18)

  19.9. Intialainen päähieronta kurssi klo 11-19

  27.9. Koko vartalon gua sha kurssi klo 11-19

  5.10. Kasvojen kiinteyttävä gua sha hieronta kurssi klo 11-19

  6.10. Koko vartalon gua sha kurssi klo 11-19

  17.-18.10. Intuitiivinen energiahoitaja koulutus (to 11-18, pe 11-18)


   Haluatko yksityiskurssin, tai räätälöidä kurssin omalle ryhmällesi? Ota yhteyttä mervi@superfiilis.fi
   Onko sinulla toiveita uusista koulutuksista / hoitomuodoista, ota yhteyttä niin katsotaan olisiko toiveesi mahdollisuus toteuttaa!

Intialainen päähieronta kurssi

Seuraavat kurssit:

2.7.2024 klo 11.00-19.00

20.8.2024 klo 11.00-19.00

19.9.2024 klo 11.00-19.00

Intialaisen päähieronnan koulutuksessa opit tekemään vanhojen perinteiden mukaisen intialaisen päähieronnan. Päivän aikana käymme läpi kattavan teoriaosuuden, sekä paljon käytännön harjoittelua. Opit niskan, pään, sekä kasvojen alueiden tärkeät energiavyöhykkeet, akupisteet ja stressipisteet. Saat paljon erilaisia hoitotyökaluja käyttöösi, sekä ammattitaitoisen ja kokeneen opettajan.

Kurssin vetää Superfiiliksen omistaja Mervi Hämäläinen, jolla on hoitotyökokemusta lähes 20 vuoden ajalta. Hänen hyvinvointiyrityksensä SUPERFIILIS on toiminut vuodesta 2008. Mervi on opiskellut laajasti ja erittäin monipuolisesti alaan liittyviä koulutuksia. Hän on opiskellut mm. kiinalaista lääketiedettä, on sekä klassinen- että urheiluhieroja, aromaterapeutti, Shiatsu mestari ja monia muita hyvinvointiin liittyviä koulutuksia! Mervi on erittäin innostava ja kannustava opettaja, jolla on sydämellään kouluttaa tulevia hoitajia, tai antaa jo valmiille hoitajille lisää työkaluja käyttöön! Sinulla ei tarvitse olla mitään alaan liittyvää koulutusta, että voit osallistua kurssille! Kaikki ei halua hoitaa ammatikseen, mutta tällä kurssilla opit tekemään myös paljon itsehoitoja! Ja kun omaat oikeat tekniikat voit antaa hoitoja myös läheisille ihmisillesi ilman varsinaista hoitotyötä! Jos olet jo hoitaja, tämä koulutus on sinulle erittäin hyvä lisäkoulutus! Intialainen päähieronta on erittäin kysytty hoitomuoto ja tämä on varsin mukava tehdä hoidettaville, kun osaa oikeat tekniikat!

Kurssin hinta 149e (sis alv)

Kesto 1 päivä

Sisältää kurssimateriaalin, kahvit/teet. kurssitodistuksen

Kurssista saa diplomin.

Sydämellisesti Tervetuloa Kurssille!!!
Lisäkysymykset ja tiedustelut
mervi@superfiilis.fi  

Kiinalainen päähieronta kurssi

Seuraavat kurssit:

28.6.2024 klo 11.00-19.00

Kiinalainen päähieronta on täysin uusi Superfiilis Helsinki järjestämä koulutus. Hoidon on kehitellyt Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen.

Mervi on jo pitkään opettanut Intialaista päähierontaa Superfiilis koulussa, joka on tänä päivänä erittäin tunnettu hoito. Kiinalainen päähieronta on uudenlainen versio tästä hoidosta ja se pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja sen ajatukseen ihmisestä kokonaisuutena.

Hoito opetellaan kurssilla tekemään pala palalta. Opetellaan kiinalaisen hieronnan otteita hoidettavalle alueelle, akupisteiden ja meridiaanien käsittelyä, Energiakeho teoriaa, akupisteiden henkisiä merkityksiä, yin ja yang välistä tasapainoa. Kurssilla opetellaan myös tulkitsemaan kasvoista elimistön epätasapainotiloja.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta hoidoista, tai voit vastaavasti olla jo alan konkari.

Kurssin hinta 149e (sisältää alv 24%)

Kesto 1 päivä

Kurssin hintaan kuuluu materiaali, kahvit/teetKurssista saa diplomin "Kiinalainen päähieronta"

Sinulla on kurssin jälkeen oikeus tehdä hoitoa maksaville asiakkaille kiinalaisen päähieronnan nimellä.

Ilmoittaudu mervi@superfiilis.fi  

Kiinalainen jalkahieronta kurssi

Seuraavat kurssit:

14.5.2024 klo 11.00-19.00

Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva Jalkahieronta tehdään polvesta alaspäin. Kurssilla opetellaan tekemään kokonaisvaltainen jalkahieronta, käydään läpi paljon akupisteitä, meridiaanit eli energia kanavat, sekä kehon elintoimintoja ja elimet jalkapohjasta! Opetellaan tekemään energeettistä hierontaa, yrttihauteita ja muita kiinalaisen lääketieteen erittäin parantavia tekniikoita!

Sinulla ei tarvitse olla entuudestaan mitään kokemusta, kaikki tarvittava tieto opetellaan kurssilla!

Kurssin hinta 149e (sisältää alv 24%).

Kesto 1 päivä

Sisältää: materiaalit, kahvit/teet.

Kurssista saa diplomin.

Ilmoittaudu mukaan: mervi@superfiilis.fi 

Kurssin vetää Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi Hämäläinen, jolla on hoitotyökokemusta yli 10-vuoden ajalta. Hänen hyvinvointiyrityksensä SUPERFIILIS on toiminut vuodesta 2008. Mervi on opiskellut laajasti ja erittäin monipuolisesti alaan liittyviä koulutuksia. Hän on opiskellut mm. kiinalaista lääketiedettä, on sekä klassinen- että urheiluhieroja, aromaterapeutti, Shiatsu mestari ja monia muita hyvinvointiin liittyviä koulutuksia! Mervi on erittäin innostava ja kannustava opettaja, jolla on sydämellään kouluttaa tulevia hoitajia, tai antaa jo valmiille hoitajille lisää työkaluja käyttöön! Sinulla ei tarvitse olla mitään alaan liittyvää koulutusta, että voit osallistua kurssille! Kaikki ei halua hoitaa ammatikseen, mutta tällä kurssilla opit tekemään myös paljon itsehoitoja! Ja kun omaat oikeat tekniikat voit antaa hoitoja myös läheisille ihmisillesi ilman varsinaista hoitotyötä! Jos olet jo hoitaja, tämä koulutus on sinulle erittäin hyvä lisäkoulutus.

Kiinalainen käsihieronta kurssi

 Seuraavat kurssit:

26.5.2024 klo 11.00-19.00

Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva käsihieronta! Kurssilla opetellaan tekemään kokonaisvaltainen käsihieronta, käydään läpi paljon akupisteitä, meridiaanit eli energia kanavat, sekä kehon elintoimintoja ja elimien pisteitä käsistä! Opetellaan tekemään energeettistä hierontaa, yrttihauteita ja muita kiinalaisen lääketieteen erittäin parantavia tekniikoita! Kurssilla käydään kattava teoriaosuus ja paljon käytännön harjoittelua!

Kurssin hinta 149e (sisältää alv 24%).

Sisältää: materiaalit, kahvit/teet, sekä kurssidiplomin.

Ilmoittaudu mukaan: mervi@superfiilis.fi 

Kurssin vetää Superfiiliksen omistaja Mervi Hämäläinen, jolla on hoitotyökokemusta yli 10-vuoden ajalta. Hänen hyvinvointiyrityksensä SUPERFIILIS on toiminut vuodesta 2008. Mervi on opiskellut laajasti ja erittäin monipuolisesti alaan liittyviä koulutuksia. Hän on opiskellut mm. kiinalaista lääketiedettä, on sekä klassinen- että urheiluhieroja, aromaterapeutti, Shiatsu mestari ja monia muita hyvinvointiin liittyviä koulutuksia! Mervi on erittäin innostava ja kannustava opettaja, jolla on sydämellään kouluttaa tulevia hoitajia, tai antaa jo valmiille hoitajille lisää työkaluja käyttöön! Sinulla ei tarvitse olla mitään alaan liittyvää koulutusta, että voit osallistua kurssille! Kaikki ei halua hoitaa ammatikseen, mutta tällä kurssilla opit tekemään myös paljon itsehoitoja! Ja kun omaat oikeat tekniikat voit antaa hoitoja myös läheisille ihmisillesi ilman varsinaista hoitotyötä! Jos olet jo hoitaja, tämä koulutus on sinulle erittäin hyvä lisäkoulutus,

Kuumakivihieronta koulutus

Seuraavat koulutukset:

27.-28.7.2024 (la 11-18, su 11-18)

7.-8.9.2024 (la 11-18, su 11-18)

Kuumakivihieronta on syvästi rentouttava ja erittäin miellyttävä hoitomuoto. Kivet ovat erittäin parantavia ja lämmitettynä ne varaavat lämpöä ja siirtävät sen kehoon. Lämpö rentouttaa kireät lihakset, se menee syviin lihaksiin asti. Miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat pehmeästi keholla, luovuttaen lempeää lämpöään koko kehoon, syvälle lihaksiin. Koko keho rentoutuu.
Kuumakivihieronta on 5000 vuotta vanha hoitomuoto, joka on erittäin suosittu hoitomuoto tänä päivänä! Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa kehon energiakeskuksiin (selälle, vatsalle, kämmeniin, ja jalkapohjiin) asetellaan lämpimiä kiviä vaikuttamaan. Vapauttaessaan lämpöä, nämä kivet vaikuttavat koko kehoon rentouttaen, puhdistaen ja energisoiden. Hieronta tehdään sekä kuumilla kivillä, että käsillä! Kiviä laitetaan vaikuttamaan ympäri kehoa lihasten, energiapisteiden ja energiakeskusten päälle.

Lämpö säilyy lihaksissa usean päivän ajan hoidon jälkeen.
Kurssilla käydään läpi kattava teoriaosuus ja runsaasti käytännön harjoittelua koko kehon hoitoon. Opetellaan tekemään hoito sekä hierontapöydällä, että istuen. Jos sinulla ei ole aikaisempaa hieronnan taustaa voit osallistua ensin SuperFiiliksen Klassisen hieronnanperuskurssille, mutta se ei ole vaatimuksena. Superfiiliksen Kuumakivihieronta koulutus on erittäin monipuolinen ja Mervi opettaa alkuperäistä Kuumakivihierontaa, jossa kivien käytöllä on suuri osuus. Opetellaan käyttämään sekä kuumia, että kylmiä kiviä.

Hinta: 235e (sisältää alv)

Kesto 2 päivää

Sisältää kurssimateriaalit, kahvit/teet.

Kurssista saa diplomin.

Kurssin vetää Superfiiliksen omistaja Mervi Hämäläinen, jolla on hoitotyökokemusta lähes 20 vuoden ajalta. Hänen hyvinvointiyrityksensä SUPERFIILIS on toiminut vuodesta 2009. Mervi on opiskellut laajasti ja erittäin monipuolisesti alaan liittyviä koulutuksia. Hän on opiskellut mm. kiinalaista lääketiedettä, on sekä klassinen- että urheiluhieroja, aromaterapeutti, Shiatsu mestari ja monia muita hyvinvointiin liittyviä koulutuksia! Mervi on erittäin innostava ja kannustava opettaja, jolla on sydämellään kouluttaa tulevia hoitajia! Mervi ja Superfiilis Helsinki valittiin Helsingin positiivisimmaksi 2016!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut
mervi@superfiilis.fi   

Kuumakivihieronnan jatkokurssi

Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille, ketkä ovat opiskelleet jo Kuumakivihierontaa ja tehneet hoitoa jonkun aikaa. Tällä kurssilla ei opiskella enää perustekniikkaa tai teoriaa, vaan mennään suoraan asiaan! Sen takia perusasiat on oltava jo hallussa! Käymme läpi kehon täsmähoitoja kuumakivihieronnalla, johon yhdistämme akupainantaa, shiatsutekniikkaa, aromahierontaa ja muita idän niksejä! Käymme läpi meridiaanien Kuumakivihierontaa, erilaisten kehon epätasapainotilojen hoitamista, sekä täsmähoitoja keholle, esim alaselän kiputilat, levottomat jalat, selän tehokas hoito, käden tules ongelmia, niska-hartiaseudun täsmähoito. Tämä kurssi on todella intensiivinen ja super tehokas! Kurssin hintaan kuuluu myös verkkokurssi, jossa videoitu kaikki kurssin hoidot ja tekniikat opetusvideoiksi. Sinulla on käytössä verkkoalusta 6kk.

Kurssin hinta: 149e (sisältää alv 24%)

Kesto 1 päivä

Kurssista saa diplomin: Kuumakivihieronta jatkokurssi ja itämainen lääketiede

Kurssin opettajana toimii Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja luontaishoitojen opettaja Mervi Hämäläinen

Ilmoittaudu mukaan: mervi@superfiilis.fi  

Koko kehon imukuppihieronta kurssi

Seuraavat kurssit:

24.8.2024 klo 11.00-19.00

Tällä tehokkaalla kurssilla opetellaan tekemään erittäin parantava ja tehokas imukuppihieronta koko keholle! Käytetään useita erilaisia imukuppeja, opetellaan useita eri tekniikoita hoitaa kehoa imukupeilla! Hierotaan lihaksia, akupisteita, energiakanavia, kehoa kokonaisvaltaisesti päästä varpaisiin! Opit kiinalaisen ja itämaisen lääketieteen teoriaa, sekä tekemään useita eri hoitotekniikoita erilaisilla imukupeilla!

Imukuppihieronta on erittäin tehokasta ja jopa 15min hoito voi vastata teholtaan 60min hierontaa.

Kurssin hinta 149e (sisältää alv 24%).

Kesto 1 päivä

Sisältää kahvit/teet, opetuksen, kurssidiplomin!
Voit ostaa kurssilta imukuppeja suoraan käyttöösi!

Kurssin järjestää Superfiiliksen omistaja ja perustaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen.
Mervi on opiskellut laajasti kehollisuuteen, terveyteen, hyvinvointiin, ravitsemukseen ja liikuntaan liittyviä koulutuksia. Hän on opiskellut Kiinalaista lääketiedettä, useita muita erilaisiin hoitoihin liittyviä koulutuksia, Hän on Naurujoogaohjaaja, sekä Parantavan tanssin ohjaaja. Mervi on myös Urheiluhieroja ja aikoinaan työskennellyt urheiluseuroilla fysiohuoltajana ja urheiluhierojana! Mervillä on erittäin laaja osaaminen sekä Kiinalaista- että länsimaalaista lääketiedettä! Hän opettaa myös uusia hoitajia useisiin eri hoitoihin Superfiilis-koulussa.

Ilmoittaudu mukaan
mervi@superfiilis.fi  

Kasvojen alueen kuppaus ja imukuppihieronta tekniikka kurssi

Seuraavat kurssit:

6.4.2024 klo 11.00-19.00

Kasvojen imukuppihieronta kurssilla opetellaan tekemään kasvojen alueen Kuivakuppaus, sekä imukuppihieronta. Kasvojen alueeseen kuuluu myös niska, hartiat ja rinnanyläosa. Kurssilla perehdytään myös kasvojen alueen lihaksiin, akupisteisiin, heijasteisiin ja kulkureitteihin. Kurssilla opetellaan tekemään erilaisia tekniikoita vapaamuotoisesti, sekä harjoitellaan tekemään 45min hoito ohjeen mukaan. Kurssilta voi ostaa kasvojen kuppaus ja imukuppihieronta välineitä!

Kurssin hinta 149e (sisältää alv 24%)

Hinta sisältää materiaalit, kahvit/teet

Kurssista saa diplomin "Kasvojen alueen kuppaus ja imukuppihieronta tekniikka"

Opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen.

Ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi  

Kuivakuppaus peruskurssi

Seuraavat kurssit:

9.7.2024 klo 11.00-19.00

25.8.2024 klo 11.00-19.00

Tällä kurssilla opetellaan kuivakuppaamaan kehoa! Kuivakuppaus on yksi Kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto, erittäin suosittu Kiinassa ja tulossa kovaa vauhtia myös Suomeen!

Kuivakuppauksessa kupataan erilaisilla välineillä energiakanavia, akupisteitä, kipupisteitä, lihaksia ja erilaisia kehon epätasapainotiloja!
Hoito on erittäin tehokas ja vapauttava!
Hoitomuoto on erittäin mukava tehdä asiakkaalle ja Kuivakuppausta voi tehdä myös itselleen! (Hoidossa ei rikota ihoa, niinkuin perinteisessä suomalaisessa kuppauksessa)

Kurssilla opetellaan myös eteeristen öljyjen ja yrttien kanssa kuppaamista! Vanhoja tehokkaita kuppauksen saloja! Kurssilla ei tehdä imukuppihierontaa, vaan keskitytään pelkästään kuivakuppauksen ihmeelliseen maailmaan! Kupataan lasikupeilla tulen kanssa, imukupeilla, pumpattavilla kupeille, bambukupeilla ja kuppausta moxan kanssa! Tällä kurssilla tulet todellakin haltioitumaan kuivakuppaamisesta ja vanhoista ihmeellisistä, niin parantavista hoidoista!

Superfiiliksessä on myös Imukuppihieronnan kursseja, jossa käydään läpi hieman kuppauksen perusteita.

Kattava teoria osuus ja paljon erilaista käytännön harjoittelua! Opit hoitamaan erilaisia kehon epätasapainotiloja, joita harjoitellaan kurssilla!
Opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen.
Hän on Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, Shiatsu Mestari, akupunkturisti ja kuivakupppaaja. Lisäksi hänellä on paljon erilaisia muita hoitoalan koulutuksia mm. Klassinen- ja Urheiluhieroja, sekä Aromaterapeutti! Mervillä on pitkä kokemus hoitajana ja opettajana. Lähes 20 vuoden hoitotyö tausta ja paljon koulutuksia opettajana. Hän on erittäin innostava ja kannustava opettaja ja usein kurssilla kuuluu kuinka oppilaat haltioituvat opetettavasta tietomäärästä!
Päivä on erittäin mielenkiintoinen, intensiivinen ja inspiroiva!

Hinta: 149e (sis alv 24%)

Sisältää materiaalit, kahvit/teet
Kurssista saa diplomin "Kuivakuppauksen peruskurssi"
Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, hoitoja voi soveltaa myös itsehoitoihin ja läheisten hoitamiseen! Tai jos olet jo hoitaja/parantaja tämä on erittäin hyvä lisäkoulutus!

Ilmoittaudu mervi@superfiilis.fi 

Kurssilta voi ostaa kuppaus tarvikkeita!

Seasonal kuivakuppaus kurssi

Tällä kurssilla perehdymme kiinalaisen lääketieteen 5 elementtiin ja niiden kuppaus hoitoihin. Jokaisella vuodenajalla on oma elementtinsä ja voimme tukea vuodenajan energiaa, sen ajan vallitsevan elementin mukaan. Harjoittelemme tekemään jokaiselle elementille oman Kuivakuppaus hoidon. Kurssilla käymme läpi yrttejä, eteerisiä öljyjä, akupisteitä, parantavia kiviä ja muita yhdistelmiä osana kuppausta kiinalaisen lääketieteen ajatuksen mukaan!

Hinta 149e (sisältää alv 24%)

Hinta sisältää kurssimateriaalin, kahvit/teet ja kurssitodistuksen.

Kesto: 1 päivä.

Kurssin vetää Superfiiliksen omistaja Mervi Hämäläinen, jolla on hoitotyökokemusta lähes 20 vuoden ajalta. Hänen hyvinvointiyrityksensä SUPERFIILIS on toiminut vuodesta 2009. Mervi on opiskellut laajasti ja erittäin monipuolisesti alaan liittyviä koulutuksia. Hän on opiskellut mm. kiinalaista lääketiedettä, on sekä klassinen- että urheiluhieroja, aromaterapeutti, Shiatsu mestari ja monia muita hyvinvointiin liittyviä koulutuksia! Mervi on erittäin innostava ja kannustava opettaja, jolla on sydämellään kouluttaa tulevia hoitajia! Mervi ja Superfiilis Helsinki valittiin Helsingin positiivisimmaksi 2016!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: mervi@superfiilis.fi 

Tulikuppaus kurssi -kiinalainen lääketiede

Tällä kurssilla opiskellaan kiinalaisen lääketieteen vanhaa ja super mielenkiintoista tulikuppausta. Käymme läpi erilaisia tulikuppaus tekniikoita, käytämme sekä bambukuppeja, että lasikuppeja. Opettelemme tekemään kuppausta kiinalaisen lääketieteen mukaisesti akupisteille ja meridiaaneille. Kurssilla käydään läpi useita eri hoitoja, erilaisiin epätasapainotiloihin ja käytämme myös parantavia kasveja osana tulikuppaus hoitoa.

Kurssin hinta 149e (sisältää alv 24%)

Ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi 

Kurssista saa todistuksen.

Kurssin opettaja toimii Superfiiliksen omistaja Mervi Hämäläinen joka on pitkään perehtynyt kiinalaiseen lääketieteeseen ja kuppaus hoitoihin.

Koko vartalon gua sha kurssi

Seuraavat kurssit:

30.6.2024 klo 11.00-19.00

27.9.2024 klo 11.00-19.00

6.10.2024 klo 11.00-19.00

Gua sha on Kiinalaiseen lääketieteeseen kuuluva väline, jolla erilaisin tekniikoin avataan lihaskalvoja, jotka "liimantuvat" kiinni lihaksiin ja aiheuttavat erilaisia ongelmia kehoon. Koko kehoa voidaan gua shata, myös energia kanavia ja akupisteita! Kurssilla käydään läpi koko kehon käsittelyä! Opetellaan tekemään koko kehon gua sha hoito, jossa käytetään erilaisia välineitä! Hoito on erittäin tehokas ja parantava! Käydään läpi Kiinalaisen lääketieteen teoriaa, opit paljon akupistekäsittelyä ja tietoa kehollisuudesta ja sen yhteyksistä!

Kurssin hinta: 149e (sis. alv 24%)

Kesto 1 päivä

Hintaan kuuluu kurssimateriaali, kahvit/teet, kurssista saa diplomin!

ILMOITTAUDU MUKAAN:
mervi@superfiilis.fi 

Kurssin vetää Superfiiliksen omistaja Mervi Hämäläinen, jolla on hoitotyökokemusta lähes 20 vuoden ajalta. Hänen hyvinvointiyrityksensä SUPERFIILIS on toiminut vuodesta 2008. Mervi on opiskellut laajasti ja erittäin monipuolisesti alaan liittyviä koulutuksia. Hän on opiskellut mm. 7-vuotta kiinalaista lääketiedettä, on sekä klassinen- että urheiluhieroja, aromaterapeutti, Shiatsu mestari ja monia muita hyvinvointiin liittyviä koulutuksia! Mervi on erittäin innostava ja kannustava opettaja, jolla on sydämellään kouluttaa tulevia hoitajia, tai antaa jo valmiille hoitajille lisää työkaluja käyttöön! Sinulla ei tarvitse olla mitään alaan liittyvää koulutusta, että voit osallistua kurssille! Kaikki ei halua hoitaa ammatikseen, mutta tällä kurssilla opit tekemään myös paljon itsehoitoja! Ja kun omaat oikeat tekniikat voit antaa hoitoja myös läheisille ihmisillesi ilman varsinaista hoitotyötä! Jos olet jo hoitaja, tämä koulutus on sinulle erittäin hyvä lisäkoulutus.

Kasvojen gua sha peruskurssi

Tällä erikoiskurssilla opetellaan gua shaamaan kasvot, decoltee alue, pää, hiusraja ja kallonpohja. Kurssilla opetellaan käyttämään erilaisia gua shoja ja gua sha rullia! Opetellaan erilaisia tekniikoita käyttää välineitä, tutustutaan kasvojen akupisteisiin ja heijasteisiin. Kurssilla opetellaan sekä itsehoitoja että toisen hoitamista.

Kurssilla käytetään myös luontaistuotteita osana hoitoa!

Hinta 149e (sis alv 24%)

Kesto 1 päivä

Kurssille ei vaadita mitään aikaisempaan kokemusta hoidoista. Voit tulla opislemaan omaksi iloksi tai lisäämään hoitovalikoimaasi.

Opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen. Hänellä on pitkä ja laaja kokemus alalta. Superfiilis myös maahantuo sekä gua sha, että kuppausvälineitä ja voit ostaa niitä edulliseen hintaan kurssilta!

ilmoittaudu mervi@superfiilis.fi  

Kasvojen kiinteyttävä gua sha hieronta kurssi

Seuraavat kurssit:

29.6.2024 klo 11.00-19.00

16.8.2024 klo 11.00-19.00

6.9.2024 klo 11.00-19.00

5.10.2024 klo 11.00-19.00

Tällä kurssilla keskitytään kasvojen lihasten käsittelyyn. Hoidossa käsitellään rinnanyläosa, kaula, decoltee, kasvot, niska, kallonpohja ja päätä. Hoidossa käsitellään purentalihaksia, niskan ja kallonpohjan kiveyksiä, kiinteyttävää liftaavaa gua sha tekniikkaa kasvoille ja useita erilaisia hieronnallisia gua sha tekniikoita kasvoille.

Tämä kurssi on selkeä kosmeettiseen gua shaan pohjautuva hoitomuoto. Hoito opetellaan osissa tekemään kirjallisen materiaalin kanssa, sopii myös aloittelijalle.

Tällä kurssilla ei perehdytä kiinalaiseen lääketieteeseen tai akupisteisiin. Opiskelemme kasvojen lihaksia ja kasvojen perus gua sha tekniikkaa. Hoito on tehokas ja napakka kasvojen gua sha hieronta. Tämä on tällä hetkellä kaikista suosituin kasvojen gua sha hoito, todella tehokas ja taivaallisen ihana.

Kurssin hinta 149e (sisältää alv 24%)

Kesto 1 päivä

Kurssista saa todistuksen ja voit alkaa tekemään kasvojen gua sha hierontaa omassa hoitolassasi.

Ilmoittaudu: mervi@superfiilis.fi 

Kurssin opettajana toimii gua sha guru ja asiantuntija, kiinalaisen lääketieteen opettaja Mervi Hämäläinen. Mervillä on lähes 15 vuoden kokemus gua sha hoidoista.

Kasvojen gua sha hoitoja on useita erilaisia!

Kiinteyttävä kasvojen gua sha hoito

Lymfaattinen kasvojen gua sha hoito

Lymfaattinen kasvojen gua sha rullaus

PRO AGEING kasvojen gua sha hoito

Muinainen kiinalainen ikuisen kauneuden kasvojen gua sha hoito

Itämainen kasvojen gua sha hoito

Voit opiskella kursseja myös Superfiiliksen verkkokoulussa www.superfiiliskoulu.com  

Facial gua sha -Kosmeettiset kasvojen gua sha hoidot koulutus

Seuraavat koulutukset:

18.-19.6.2024 (ti 11-20, ke 11-19)

29.-30.8.2024 (to 11-20, pe 11-19)

Tällä kurssilla perehdymme kosmeettisiin kasvojen gua sha hoitoihin. Viikonlopun aikana harjoittelemme tekemään 5 erilaista kasvojen gua sha hoitoa.

Käymme läpi teoriaa kasvojen gua shan perinteestä, vaikutuksista, hoitomuodoista, kosmeettisesta näkökulmasta ja myös itämainen kosmeettinen näkemys muinaisen Kiinan ajoilta. Käymme läpi kasvojen lymfakiertoa, opettelemme kasvojen lihaksia, niiden tehtäviä ja ihon hoitamista. Harjoittelemme hoitamaan erilaisia ihotyyppejä ja epätasapainotiloja gua shan avulla.

Opiskelemme useaa eri gua sha tekniikkaa kasvoille: lymfaattista hierontaa gua shoilla, Lymfaattinen kasvojen rullaus, kasvojen lihasten kiinteyttävää gua shaa, ryppyjen tehokäsittelyä gua shalla,

Perehdymme tuotteisiin, joita hoidossa käytetään ja saat suosituksia useista eri tuotesarjoista ja luontaisesta ihon hoitamisesta. Tietenkin perehdytään myös gua sha lastoihin ja asiakkaan ohjaamista itsehoidossa gua shan avulla.

Harjoittelemme tekemään kahden päivän aikana 5 erilaista kosmeettista gua sha hoitoa kasvoille.

1. Muinainen kiinalainen ikuisen kauneuden kasvojen gua sha hoito

2. Lymfaattinen kasvojen gua sha hieronta

3. Lymfaattinen kasvojen gua sha rullaus

4. Kiinteyttävä kasvojen gua sha hoito ja kasvojen hieronnallinen gua sha

5. Pro ageing kasvojen gua sha hoito

Jokaisesta hoidosta on kirjallinen materiaali, saat myös hoidoista videot käyttöön ja verkkokurssin, joka on voimassa 6kk ja sisältää kattavan materiaalin.

Koulutuksessa käymme läpi myös idän rituaaleja, energiakehoa, gua sha kivien terapeuttisia vaikutuksia ja tunnelman luomista.

Koulutuksen hinta on 349e sisältää alv 24%

Koulutus kestää 2 päivää.

Koulutuksesta saa todistuksen "Facial gua sha -kosmeettinen kasvojen gua sha hoito"

ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi 

Opettajana kurssilla toimii Mervi Hämäläinen. Mervi on kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, akupunkturisti, gua sha asiantuntija, luontaisterapeutti, aromaterapeutti, koulutettu hieroja, Shiatsu mestari, energiahoitaja ja lukuisia muita alaan liittyviä titteleitä ja koulutuksia. Mervi opettaa Superfiilis koulussa lukuisia eri hoitomuotoja hyvin laajasti lähes 20 vuoden kokemuksella. Mervi löysi Eteeriset öljyt vuonna 2002 ja siitä asti hän on intohimoisesti perehtynyt parantaviin kasveihin ja erilaisiin luontaishoitoihin. Superfiiliksen Mervi on perustanut vuonna 2008.

Superfiilis maahantuo laajasti gua sha välineitä ja Superfiiliksen kautta pääsee gua sha välineiden jälleenmyyjäksi.

Pään alueen gua sha kurssi

Kurssi on suunniteltu erityisesti kampaajille, mutta kaikki saavat osallistua!

Tämä kurssi on suunniteltu erityisesti päänalueen ongelmiin. Käydään pään alueen akupisteitä läpi, elvytetään hiusjuurta eri tekniikoilla ja välineillä, gua shataan hiuksia, kallonpohjaa, hiusrajoja, otsaa, ohimoita, niskaa ja harteita. Hoito tehdään istualteen ja on suunniteltu erityisesti kampaajille, mutta hoitoa voi tietenkin soveltaa myös makuuasennossa ja kuka tahansa ketä aihe ja hoito kiinnostaa voi osallistua kurssille!
Hoito tehdään kurssilla ihanilla öljyillä ja luontaistuotteilla, mutta hoidon voi tehdä myös ilman öljyjä!

Hoito soveltuu erityisesti
-Hiusten ja päänahan hoitamiseen
-migreeniin ja päänsärkyihin
-stressaantuneelle
-parantamaan aivojen toimintaa
-kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi

Kurssin hinta 149e (sisältää alv 24%)
Sisältää kurssimateriaalin, kahvit ja teet, pientä purtavaa, kaikki hoitoon tarvittavat materiaalit.
Kurssista saa diplomin.

Ilmoittaudu mervi@superfiilis.fi  

Koko vartalon kosmeettiset gua sha hoidot koulutus

Tällä kurssilla perehdymme kosmeettisiin vartalon gua sha hoitoihin. Kahden päivän aikana harjoittelemme tekemään 5 erilaista vartalon gua sha hoitoa.

Käymme läpi teoriaa gua shan perinteestä, vaikutuksista, hoitomuodoista, kosmeettisesta näkökulmasta ja myös itämainen näkemys muinaisen Kiinan ajoilta. Käymme läpi vartalon lymfaattista gua sha tekniikkaa, kiinteyttävää vartalon hieronnallista gua sha tekniikkaa, vartalon detox hoitoa gua shalla, arpi- ja selluliittikäsittelyä gua shalla

Perehdymme tuotteisiin, joita hoidossa käytetään ja luontaisesta ihon hoitamisesta. Tietenkin perehdytään myös gua sha lastoihin ja asiakkaan ohjaamista itsehoidossa gua shan avulla.

Harjoittelemme tekemään viikonlopun aikana 5 erilaista kosmeettista gua sha hoitoa vartalolle.

1. Koko kehon rentouttava gua sha hieronta

2. Lymfaattinen vartalon gua sha hoito

3. Selluliitti gua sha hoito

4. Kiinteyttävä vartalon gua sha hoito

5. Detox gua sha hoito

Lisäksi opiskelemme gua shoilla arpien käsittely tekniikkaa, sekä faskia käsittelyä gua shoilla.

Jokaisesta hoidosta on kirjallinen materiaali, saat myös hoidoista videot käyttöön ja verkkokurssin, joka on voimassa 6kk ja sisältää kattavan materiaalin.

Koulutuksessa käymme läpi myös idän rituaaleja, energiakehoa, gua sha kivien terapeuttisia vaikutuksia ja tunnelman luomista.

Koulutuksen kesto 2 päivää.

Koulutuksen hinta on 349e (sisältää alv 24%)

Koulutuksesta saa todistuksen "Vartalon kosmeettiset gua sha hoidot"

ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi 

Opettajana kurssilla toimii Mervi Hämäläinen. Mervi on kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, akupunkturisti, gua sha asiantuntija, luontaisterapeutti, aromaterapeutti, koulutettu hieroja, Shiatsu mestari, energiahoitaja ja lukuisia muita alaan liittyviä titteleitä ja koulutuksia. Mervi opettaa Superfiilis koulussa lukuisia eri hoitomuotoja hyvin laajasti lähes 20 vuoden kokemuksella. Mervi löysi Eteeriset öljyt vuonna 2002 ja siitä asti hän on intohimoisesti perehtynyt parantaviin kasveihin ja erilaisiin luontaishoitoihin. Superfiiliksen Mervi on perustanut vuonna 2008. Superfiilis maahantuo laajasti gua sha välineitä ja Superfiiliksen kautta pääsee gua sha välineiden jälleenmyyjäksi. Superfiilis koulu on toiminut vuodesta 2016.

Metsän taika - gua sha healing kurssi

Tämä täysin uusi Superfiilis koulun kurssi vie sinut inspiroivaan gua shan maailmaan, kiinalaisen lääketieteen hoitomuotoihin, hoitaa myös ihoa luontaisesti metsän parantavilla kasveilla, sekä huoltaa lihaksia hieronnallisin gua sha -tekniikoin. Koulutuksen on kehitellyt Superfiilis Helsinki perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen. Mervillä on laaja tieto-taito luontaishoito alalta, paljon kokemusta opettamisesta ja intohimo tekemiseen välittyy!

Kurssilla perehdytään hoitamaan puu gua shoilla. Monia eri puulajikkeita ja monia eri malleja! Opetellaan puiden parantavia ominaisuuksia, tehdään yrtti gua sha -hoitoja, vanhoin menetelmin, käytetään turvallisesti eteerisiä öljyjä, osana hoitoa. Hoito on valmiiksi rakennettu paketti, joka opiskellaan pala palalta päivän aikana. Koulutuksen hintaan kuuluu myös verkkokurssi, joka sisältää videot kaikista hoito-osioista ja kattavan kirjallisen materiaalin. Myös paljon tietoa parantavista kasveista ja eteerisistä öljyistä. Mervi on perehtynyt eteerisiin öljyihin vuodesta 2002 ja opiskellut alaa useissa eri koulutuksissa Suomessa ja ulkomailla.

Saat myös oman "Metsän taika" hoito öljyn omaksi kurssilta ja 3 eri mallista puu gua shaa, joilla hoito tehdään.

Kurssin hinta 199e (sisältää alv 24%)

Ilmoittaudu mervi@superfiilis.fi 

Kurssista saa todistuksen "Metsän taika -gua sha healing" hoitometodi Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus tehdä hoitoa maksaville asiakkaille!

Metsän taika kasvojen gua sha healing kurssi

Tällä ihanalla kurssilla harjoitellaan tekemään ihana ja hemmotteleva Metsän taika kasvojen gua sha healing hoito.

Hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä, yrttejä, eri puulajikkeiden gua sha malleja, joita voit myös ostaa kurssilta.

Teoria osuudessa perehdymme eteeristen öljyjen turvalliseen ja oikea oppiseen käyttöön, yrttien vaikutuksiin ja käyttämiseen osana hoitoa, perehtymistä eri puulajikkeiden hoitaviin ominaisuuksiin.

Harjoittelemme kasvoille ihanan puu gua sha kasvojen ja keppien hieronnan, akupisteitä ja kasvojen meridiaaneja, sekä erilaisia heijasteita.

Hoito on 60min pituinen, mutta harjoittelemme tekemään myös 75min kestävän hoidon päivän aikana.

Tämä hoito todellakin luo ripauksen Metsän taikaa ja voimaa!

Kurssin hinta 179e (sisältää alv 24%)

Kurssin hintaan kuuluu myös verkkokurssi, joka sisältää video opetuksen pala palalta hoidosta Metsän taika kasvojen gua sha healing. Myös kattava kirjallinen materiaali kaikista kurssin aiheista. Pääset kirjautumaan ilmaiseksi verkkokurssille heti kurssin jälkeen.

Kurssista saa todistuksen.

Ilmoittaudu mukaan: mervi@superfiilis.fi  

Perinteinen kiinalainen gua sha tekniikka kurssi

Tällä kiehtovalla, kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuvassa kurssissa perehdytään vanhaan perinteiseen gua sha tekniikkaan.

Käymme läpi teoriaa tästä muinaisesta tekniikasta ja sen filosofiasta.

Opettelemme tulkitsemaan hoidettavia alueita ja gua shan jättämiä jälkiä. Opettelemme myös tekemään jäljet kehoon.

Opettelemme tekemään perinteistä tekniikkaa ympäri kehoa ja samalla hoitamaan erilaisia epätasapaino tiloja, kiinalaisen lääketieteen opein.

Opettelemme tekemään 60min perinteisen kiinalaisen gua sha hoidon ohjeiden mukaan ja lisäksi opettelemme tekemään lyhyitä niksejä, joita voit yhdistellä muihin hoitoihin tai tehdä sellaisenaan.

Hoitoihin yhdistetään myös parantavia kasveja ja erilaisia salvoja vanhoin perintein.

Koulutuksen hinta: 169e sisältää läsnäolevan opetuksen, sekä verkkokurssin 6kk käyttöösi heti kurssin jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan: mervi@superfiilis.fi 

Kurssin opettajana toimii Mervi Hämäläinen joka on gua shan ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja perehtynyt molempiin aiheisiin vuodesta 2008.

Akupainanta kurssi

Seuraavat kurssit:

21.5.2024 klo 11.00-19.00

Akupainanta kurssilla opetellaan tekemään Akupainanta hoito! Käydään läpi kehon päämeridiaanit ja yleisimpiä akupisteitä! Opetellaan hoitamaan keho päästä varpaisiin.

Päivän aikana käydään kattava teoriaosuus Kiinalaisen lääketieteen tavasta hoitaa ihmistä kokonaisuutena. Hoito pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja Shiatsuun (shiatsu tarkoittaa suomeksi peukalo painantaa, mutta hoidossa käytetään myös muitakin otteita)

Opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omista Mervi "SuperMepa" Hämäläinen. Mervi on valmistunut Shiatsuterapeutiksi 2009 ja Shiatsu Mestariksi 2012! Hän on myös Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja akupunkturisti. Mervillä on pitkä hoitotyö kokemus akupainannasta ja muista Kiinalaisen lääketieteen hoitomuodoista! Hän on myös mm. Aromaterapeutti, klassinen -ja urheiluhieroja, sekä paljon muita erilaisia hoitomuotoja!
Hänellä on myös paljon kokemusta opettamisesta, paljon koulutuksia takana.
Mervi on inspiroiva ja kannustava opettaja!
Superfiiliksen koulusta lähtee todellakin Superfiiliksellä opettelemaan uusia hoitomuotoja!

Hinta: 149e (sisältää alv. 24%)

Kesto: 1 päivä

Sisältää materiaalit, kahvit/teet

Kurssista saa diplomin

"Akupainanta peruskurssi"

Sinulla ei tarvitse olla mitään aikaisempaa kokemusta! Mutta jos olet jo hoitaja, tämä on erittäin hyvä hoito yhdistettynä muihin hoitoihin!

KYSY LISÄÄ!
Ilmoittaudu mukaan: mervi@superfiilis.fi  

Tunne akupainanta hoito kurssi

Seuraavat kurssit:


Tällä kurssilla perehdytään tunnetilojen hoitamiseen erilaisilla Akupainanta menetelmillä. Käymme läpi teoriaa tunteista kiinalaisen lääketieteen ajatuksen mukaan. Opettelemme tunnekanavat, kaikki tunteisiin liittyvät akupisteet, opettelemme myös haastattelemaan ja harjoittelemme kiinalaisen lääketieteen diagnostiikkaa kasvoista ja kehosta, tunne tuoksutesti eteerisillä öljyillä ja paljon muuta. Käytämme hoidossa akupainantaa, eteerisiä öljyjä, parantavia kiviä, gua shaa ja Akupainanta välineitä. Käymme läpi myös tunne-kuppaus hoidon parantavilla kasveilla! Kurssi on super mielenkiintoinen, käymme läpi myös kiinalaisen lääketieteen filosofiaa.

Hinta: 149e (sisältää alv 24%)

Hinta sisältää kurssimateriaalin, kahvit/teet ja kurssitodistuksen.

Kesto: 1 päivä

Kurssin vetää Superfiiliksen omistaja Mervi Hämäläinen, jolla on hoitotyökokemusta lähes 20 vuoden ajalta. Hänen hyvinvointiyrityksensä SUPERFIILIS on toiminut vuodesta 2009. Mervi on opiskellut laajasti ja erittäin monipuolisesti alaan liittyviä koulutuksia. Hän on opiskellut mm. 7-vuotta kiinalaista lääketiedettä, on sekä klassinen- että urheiluhieroja, aromaterapeutti, Shiatsu mestari ja monia muita hyvinvointiin liittyviä koulutuksia! Mervi on erittäin innostava ja kannustava opettaja, jolla on sydämellään kouluttaa tulevia hoitajia! Mervi ja Superfiilis Helsinki valittiin Helsingin positiivisimmaksi 2016!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: mervi@superfiilis.fi  

Klassisen hieronnan kurssi

Hieronta on maailman vanhimpia hoitomuotoja. Klassisessa hieronnassa tavoitteena on vähentää lihasjännityksiä. Erilaisilla hierontaotteilla muokataan lihaksia ja rentoutetaan niitä. Hieronta lisää aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa, sekä imunestekiertoa, vähentää kipua ja rentouttaa, parantaa nivelten liikkuvuutta ja tuo lisää elastisuutta. Hieronta rentouttaa sekä fyysisesti, että psyykkisesti. Hieronnasta saa apua moniin kehollisiin ongelmiin, ja miksei myös mielenkin! Klassisen hieronnan peruskurssilla käydään läpi hieronnan perustekniikat. Käydään läpi kokovartalohieronta, niska-hartiaseudunhieronta, jalkojen, sekä käsien hieronta. Opetellaan oikeanlaista työergonimiaa. Käydään läpi kattava teoriaosuus ja paljon erilaista käytännön harjoittelua! Tämä kurssi ei valmista sinua ammattihierojaksi, mutta saat tiiviin paketin siitä, mitä hierojan on hyvä tietää ja osata! Jos teet jo hoitotyötä, tämä on loistava lisä ja saat varmasti ison pakillisen uusia työkaluja ihmisten hoitamiseen ja parantamiseen. Kurssi sopii mainiosti kaikille ketkä ovat kiinnostuneita kehollisuudesta, hyvinvoinnista sekä lihasten huollosta! Tai jos haluat hoitaa itseäsi ja läheisiäsi, saat tällä kurssilla työkalut siihen!

Kurssin hinta on 149e (sisältää alv 24%)

Hintaan kuuluu kahvit/teet, kurssimateriaali sekä kurssitodistus.

Ilmoittaudu mukaan! mervi@superfiilis.fi 

Kesto: 1 päivä

Kurssin vetää Superfiiliksen omistaja Mervi Hämäläinen, jolla on hoitotyökokemusta lähes 20 vuoden ajalta. Hänen hyvinvointiyrityksensä SUPERFIILIS on toiminut vuodesta 2009. Mervi on opiskellut laajasti ja erittäin monipuolisesti alaan liittyviä koulutuksia. Hän on opiskellut mm. 7-vuotta kiinalaista lääketiedettä, on sekä klassinen- että urheiluhieroja, aromaterapeutti, Shiatsu mestari ja monia muita hyvinvointiin liittyviä koulutuksia! Mervi on erittäin innostava ja kannustava opettaja, jolla on sydämellään kouluttaa tulevia hoitajia! Mervi ja Superfiilis Helsinki valittiin Helsingin positiivisimmaksi 2016!

Vatsan alueen hoidot kurssi

Seuraavat kurssit:

14.6.2024 klo 11.00-19.00

Tällä kurssilla perehdytään ainoastaan vatsan alueen hoitamiseen.

 Vatsan alue on todella tärkeä hieronnallisesti, mutta Suomessa sitä tehdään todella vähän ja tämän kurssin tarkoitus on tuoda tietoa ja osaamista vatsan käsittelyyn!

Käymme läpi vatsan Gua sha hieronnan, akupainantaa, aromahieronnan, lämpökivihieronnan, moksahieronnan ja shiatsutekniikkaa.

Käymme läpi vatsan alueen kiinteyttävää hierontaa, hoito ummetukseen, arpien käsittelyä ja ihanaa hellivää hoitoa stressivatsalle.

Kurssin on kehitellyt Luontaishoitoalan monitaituri Mervi "SuperMepa" Hämäläinen. Hän toimii kurssin opettajana. Mervi on yli 20 vuotta perehtynyt Luontaishoito alaan ja opettanut Superfiilis koulussa koko päiväisesti vuodesta 2016.

Tällä kurssilla on kattava teoriaosuus, perehdymme kaikkiin hoitovälineisiin, eteerisiin öljyihin, akupisteisiin ja hierontatekniikoihin. Hoidot harjoitellaan kirjallisten ohjeiden avulla.

Kurssin hinta 159e (sisältää alv 24%) hintaan sisältyy kahvit/teet kurssimateriaali, kurssista saa todistuksen.

Kurssille otetaan max 4 oppilasta.

Ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi

Kurssi järjestetään Superfiilis Helsinki Mariankatu 15, Kruununhaka 14.6.2024 perjantaina 11.00-19.00

Meridiaanihieronta kurssi

Tällä kurssilla tutustutaan kiinalaiseen lääketieteeseen ja kehon 12 päämeridiaaniin! Käydään läpi kattava teoria osuus kiinalaisesta lääketieteestä ja meridiaaneista! Mitä meridiaanit on ja miten niitä voidaan hoitaa! Opetellaan erilaisia hierontatekniikoita, energiahoitoja, moksausta, äänimaljahoitoa ja rummutusta! Kurssilla opetellaan hoitamaan meridiaaneja myös yrteillä, kivillä, eteerisillä öljyillä ja gua shoilla!

Kurssilla perehdytään meridiaaneihin ja niiden hoitamiseen. Superfiiliksessä on myös erikseen Akupistehoidot kurssi, jossa taas opetellaan kehon tärkeimpiä akupisteitä ja niiden hoitamista eri menetelmin! Akupainanta kurssilla taas opetellaan yleisesti hoitamaan sekä meridiaaneja, että akupisteitä! Nämä kolme kurssia ovat kaikki erilaisia ja voit käydä vaikka kaikki kurssit ja saada lukuisia työkaluja hoitaa kiinalaisen lääketieteen menetelmin.

Opettajana kurssilla on Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen. Hän on opiskellut lukuisia erilaisia hoitomuotoja mm perinteistä kiinalaista lääketiedettä 4 vuotta, Shiatsu Mestariksi hän on opiskellut 3 vuotta, lisäksi hän on klassinen ja urheiluhieroja, hän on opiskellut aromaterapiaa, luontaisterapiaa, tietoutta yrteistä, energiahoitoja, itämaista lääketiedettä, kukkaisterapiaa, vyöhyketerapiaa, saunahoitoja ja vanhoja perinnehoitoja eri kulttuureista! Hoitaminen ja opettaminen on hänellä intohimo ja kutsumus. Kiinalaisen lääketieteen eteenpäin vieminen ja hän haluaa tehdä nämä hoidot tunnetuksi Suomessa!

Kurssin hinta 149e (sis alv)

Kesto 1 päivä

Hinta sisältää kahvit/teet, kurssilla tarvittavat materiaalit hoitoihin, kurssi materiaalin Kurssista saa diplomin

Ilmoittaudu mervi@superfiilis.fi 

Moxahoidot kurssi

Moxaus eli moksibustio Moksibustio (灸 pinyin: jiǔ) on perinteinen kiinalainen hoitomuoto, jossa veren Qi-energian virtausta pyritään edistämään polttamalla kuivattua pujoa (Artemisia vulgaris) ja muita pyhiä kiinalaisen lääketieteen rohdoskasveja, joko suoraan iholla, akupunktioneulan päässä tai moksatikulla, jolla lämmitetään akupistettä, sen sijaan, että sillä koskettaisiin ihoon. Suorassa moksauksessa palavan pujon ja ihon väliin voidaan asettaa suojaksi esimerkiksi inkivääri- tai sipuliviipale. Näin myös parantava kasvi vaikuttaa ja hoitaa! On myös erilaisia telineitä, joita käytetään hoidossa! Hoitomuoto on vanha ja tehokas! Vaikutetaan lämmöllä, savulla ja yrteillä akupisteisiin, energiakehoon ja lihaksiin. Moxan vaikutus keskittyy lämmittämään akupunktiopisteitä ja meridiaaneja vahvistamaan yangia (aktiivisuutta) ja avaamaan etenkin kylmästä johtuvia salpautumia. Useat varhaiset tekstit pitävät akupunktiota ja moxibustiota hyvin suuressa arvossa. Hoito on ihanan rentouttava ja aktivoiva!

Kurssilla opetellaan tekemään kokonaisvaltainen moxahoito, käydään läpi kiinalaisen lääketieteen teoriaa ja turvallisuusasioita!

Kurssin hinta on 149e (sisältää alv 24%)

Kesto 1 päivä

Hintaan sisältyy kahvit/teet, kurssimateriaalit ja kurssidiplomi.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa tietoa tai osaamista moxaamisesta tai kiinalaisesta lääketieteestä!

ilmoittaudu mukaan! mervi@superfiilis.fi  

Hemmottelu kasvohoito kurssi

Tällä kurssilla opetellaan tekemään ihana, hemmotteleva kasvohoito!
Käydään läpi erilaisia ihotyyppejä ja niiden hoitoa luonnonmukaisesti!
Käydään läpi teoriaa eteerisistä öljyistä ja niiden vaikutuksista ihoon, sekä mieleen ja kehoon!
Opetellaan tekemään eteerisistä öljyistä seoksia ihon hoitamiseen! Sekä tehdään itse luonnonmukaisia kuorintoja, sekä kasvonaamioita!
Harjoitellaan tekemään pala palalta ihanan hemmotteleva Kasvohoito! Tämä kasvohoito on myös erittäin Parantava! Käydään läpi akupisteitä, opetellaan tekemään parantava hieronta ja akupistekäsittelyä!

Hinta: 179e (sis. alv 24%)
Hinta sisältää kahvit/teet, kaikki materiaalit ja luonnonmukaiset tuotteet, eteeriset öljyt, opetuksen!

Kurssista saa diplomin:
"Hemmottelu Kasvohoito"

Kurssin järjestää Superfiilis Helsinki
ja opettajana toimii Superfiiliksen omistaja ja perustaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen.

Ilmoittaudu kurssille:
mervi@superfiilis.fi 

Parantava Hemmottelu Kasvohoito

Ihon puhdistus
Ihon kuorinta
Hemmotteleva kasvonaamio
Kasvohieronta eteerisillä öljyillä
ihotyyppisi mukaan, huomioiden myös kehosi ja mielesi! 💖
Kasvojen akupiste käsittelyä.
Hoitoon kuuluu myös rinnan yläosan, niskan ja kallonpohjan hieronta!

Hinnat
60min 55e
90min 75e

Kaikille, jotka käy kurssin alennus hemmottelu kasvohierontaan!!!

60min 40e
90min 60e

Ruusuterapia koulutus

Seuraavat kurssit:

27.8.2024 klo 11.00-19.00

Ruusuterapia kurssilla opetellaan tekemään ihana, hemmotteleva ja ylellinen Ruusuterapia hoito ja hieronta. Hoito tehdään ihanilla ruusu luontaistuotteilla! Hoidossa käsitellään koko keho päästä varpaisiin, tehdään ihana rentouttava hieronta, ruusujalkakylpy, ruusukuorintoja ja naamioita, ruusun eteerisiä öljyjä.

Ruusu on erittäin tehokasta tasapainottamaan naisten hormonaalista toimintaa. Kurssilla käydään läpi myös naisten vaivoihin liittyviä akupisteitä ja kehon emotionaalisia heijasteita, kaiken ikäisille naisille ja tytöille.

Kurssin on kehitellyt Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen. Tällä kurssilla saa todellakin oppia ja kokea ihanan ja kokonaisvaltaisen rentoutumisen!

Kurssin hinta 179e (sis alv 24%)

Hinta sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, kahvit/teet, kurssista saa diplomin "Ruusuterapia hoito" ja kurssin jälkeen voit tehdä hoitoa muille!

Ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi  

Aromaterapian peruskurssi

Seuraavat kurssit:

1.-2.6.2024 (la 11-18, su 11-18)

14.-15.9.2024 (la 11-18, su 11-18)

Aromaterapian peruskurssilla saat paljon tietoa eteerisistä öljyistä ja niiden vaikutuksista. Aromaterapian kotiapteekki, öljyt mitä kannattaa hankkia kotiin, miten niitä käytetään ja mihin ne vaikuttaa. Tietoa siitä miten öljyjä kannattaa käyttää ja mistä niitä voi hankkia.Opetellaan tekemään aromaterapeuttisia öljyseoksia, sekä hoitoja eteerisillä öljyillä. Aromaterapiassa erittäin merkittävä asia mitä öljyjä sekoitetaan keskenään, koska ne potensoituvat keskenään ja sekoitellaan öljyt tuoksunuottien mukaisesti, näin ne toimivat myös parhaiten. Opit käyttämään eteerisiä öljyjä turvallisesti ja oikein! Käydään läpi eteeristen öljyjen kontraindikaatiot ja öljyjen käyttörajoitteet! Opiskellaan öljyjen tuoksunuotit, niiden suhteet keskenään ja vaikutukset elimistössä! Miten öljyt imeytetään kehoon ja niiden kulkureitit.

Kurssin järjestää Superfiilis Helsinki ja opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi Hämäläinen.

Sinulla ei tarvitse olla mitään alaan liittyvää koulutusta, osallistuaksesi kurssille! Kaikki eivät halua hoitaa ammatikseen, mutta tällä kurssilla opit tekemään myös itsehoitoja! Ja kun omaat oikeat tekniikat voit antaa hoitoja myös läheisille ihmisillesi ilman varsinaista hoitotyötä! Jos olet jo hoitaja, tämä koulutus on sinulle erittäin hyvä lisäkoulutus!

Kurssin hinta 249€ (sisältää alv 24%)
Hinta sisältää kurssimateriaalin, kahvit/teet, eteeriset öljyt, kurssidiplomin

Ilmoittaudu mukaan: mervi@superfiilis.fi 

Tervetuloa mukaan eteeristen öljyjen ihmeelliseen maailmaan! 

Eteeriset öljyt kurssi

Tällä kurssilla opetellaan käyttämään eteerisiä öljyjä kokonaisvaltaisesti!

-Ihonhoito ja hiukset

-erilaiset vaivat ja sairaudet

-eteeristen öljyjen käyttö ja vaikutukset

-eteeristen öljyjen sisäinen käyttö

Kurssi järjestetään Superfiiliksessä!

Hinta: 149€ (sis. alv 24%)

Sisältää yrttiteet/kahvit, kurssimateriaalin sekä kurssitodistuksen.

Kurssin järjestää Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen.

Ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi  

Parantava raakasuklaahieronta kurssi

Seuraavat kurssit:

13.9.2024 klo 11.00-19.00

Suklaahieronta kurssilla opit tekemään ihanan hemmottelevan Suklaahieronnan koko keholle.
Opit klassisenhieronnan perustekniikoita, kattavan teoriaosuuden, sekä akupistekäsittelyä.

Suklaalla ja suklaan aromeilla on vahva stressiä lievittävä ja rauhoittava vaikutus. Ylellisen hemmotteleva suklaahieronta sopii kaikille ja on todellinen luxushoito!

Kurssin järjestää Superfiilis Helsinki ja opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi Hämäläinen. Hänen hyvinvointialan yritys Superfiilis on toiminut vuodesta 2009 ja hänellä on lähes 20 vuoden hoitotyö kokemus. Mervi on opiskellut 7-vuotta Kiinalaista lääketiedettä, on sekä klassinen- että urheiluhieroja, aromaterapeutti, Shiatsumestari ja on opiskellut monia muita hyvinvointiin liittyviä kursseja ja koulutuksia! Mervi on erittäin innostava ja kannustava opettaja, jolla on sydämellään kouluttaa tulevia hoitajia, tai antaa jo valmiille hoitajille lisää työkaluja käyttöön! Sinulla ei tarvitse olla mitään alaan liittyvää koulutusta, osallistuaksesi kurssille! Kaikki eivät halua hoitaa ammatikseen, mutta tällä kurssilla opit tekemään myös itsehoitoja! Ja kun omaat oikeat tekniikat voit antaa hoitoja myös läheisille ihmisillesi ilman varsinaista hoitotyötä! Jos olet jo hoitaja, tämä koulutus on sinulle erittäin hyvä lisäkoulutus!

Kurssin hinta 189e (sisältää alv 24%)
Hinta sisältää kurssimateriaalin, kahvit/teet, kurssidiplomin

Kesto 1 päivä

Ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi 

Tervetuloa hemmottelevan ja parantavan suklaan ihmeelliseen maailmaan!

Sound healing - Äänellä parantaminen peruskurssi

Äänellä parantamisen kurssilla käydään läpi vanhoja idän sound healing tekniikoita toisen tai itsensä hoitamiseen. Käymme läpi teoriaa koskien äänen, melodian ja värähtelyn filosofiaa. Energiakehon, sekä fyysisen kehon hoitamista eri soittimilla. Käytämme soittimia ja omaa ääntä. Laulamme akupisteiden värähtelijöitä, rummutamme, käytämme äänimaljoja, helistimiä, kelloja ja muita itämaisia soittimia. Harjoittelemme tekemään Sound healing koko kehon energiahoito.

Opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omista Mervi "SuperMepa" Hämäläinen, Superfiilis koulun rehtori ja pääopettaja. Kurssi pohjautuu kiinalaisen lääketieteen filosofiaan.

Kurssin hinta 149e (sisältää alv 24%)

ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi  

Intuitiivinen energiahoitaja koulutus

Seuraavat kurssit:

17.-18.10.2024 (to 11-18, pe 11-18)

Superfiilis Helsinki järjestää Intuitiivisen Energiahoitaja koulutuksen!

Tällä kurssilla opit hoitamaan energialla itseäsi ja läheisiäsi! Jokainen ihminen välittää energiaa, mutta jokaisella sitä voidaan myös vahvistaa!
Kurssin aikana jokaiselle osallistujalle tehdään puhdistus ja avaushoito!
Vahvistetaan kykyä välittää energiaa!
Kurssilla käydään läpi teoriaa, tehdään harjoituksia, käydään läpi ihmistä idän lääketieteiden ajattelun mukaan!
Opetellaan työskentelemään intuitiolla ja energialla!

Harjoitellaan energiapuhdistus hoitoja, energian vahvistamis hoitoja, sekä tasapainottava energia hoito Harjoitellaan käyttämään hoidossa savua, parantavia kiviä, rumpua, äänimaljoja, parantavia kasveja ja eteerisiä öljyjä.

Kurssin hinta 220e (sis alv 24%)
Sisältää kahvit/teet, jokainen osallistuja saa hoidon SuperMepalta, kurssista saa diplomin "Intuitiivinen Energiahoitaja kurssi 1"

Kesto 2 päivää

Ilmoittaudu mervi@superfiilis.fi 

Opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen.
Superfiilis on toiminut vuodesta 2008 ja Mervi on opiskellut erittäin laajasti erilaisia hoitomuotoja, Kiinalaista- ja itämaistalääketiedettä, erilaisia enerhiahoitoja, sekä länsimaalaisen lääketieteen hoitoja! Mervi on hoitanut ihmisiä lähes 20 vuotta ja nyt hänellä on suuri kutsumus inspiroida ihmisiä parantajan ihmeelliseen maailmaan!

Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista kokemusta hoitamisesta, tai vastaavasti voit olla jo alan ammattilainen! Kaikki eivät halua hoitaa ihmisiä työkseen ja tällä kurssilla vahvistat omaa energiaasi ja energialla työskentelyä! Jos olet jo jonkun alan hoitaja, saat uusia työvälineitä käyttöösi!

Sydämellisesti Tervetuloa mukaan! ❤️
-SuperMepa-
Superfiilis Helsinki

Superfiilis aarrekartta ohjaaja koulutus

TÄSSÄ KOULUTUKSESSA SAA OHJAAJA KOULUTUKSEN JA PÄTEVYYDEN ITSE JÄRJESTÄÄ AARREKARTTA KOULUTUSTA!

Superfiiliksen omistaja ja perustaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen on kehitellyt oman menetelmän ja työkalut Superfiilis-Aarrekarttakoulutukseen! Hän on käyttänyt menetelmässään hyväksi kaikkea omaa tietoaan ja kokemuksiaan, mielestä, kehosta, kiinalaisesta lääketieteestä ja ihmisen alitajunnasta! Hän on itse järjestänyt lukuisia Superfiilis Aarrekartta-koulutuksia asiakkailleen ja monien ihmisten elämä on muuttunut koulutuksen jälkeen. "Olen myös itse kokenut rajun muutoksen elämässäni, joka kerta kun olen osallistunut itse koulutukseen ja tehnyt kartan. Nyt haluan opettaa näitä taitoja ja oivalluksia myös muille! Superfiilis-Aarrekarttakouluttaja koulutus valmistaa tulevia kouluttajia antamaan asiakkailleen Superfiiliksen avaimet käteen! Koulutuksen jälkeen voit itse järjestää Superfiilis-Aarrekarttakoulutuksia asiakkaille! Viikonlopun aikana käydään läpi kohta kohdalta Superfiilis-Aarrekartta, käydään läpi teoriaa, harjoituksia ja erilaisia menetelmiä vahvistamaan kartan toteutumista! Jokainen kurssilainen tekee myös kurssilla itselleen Superfiilis-Aarrekartan!

Kouluttajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen.

Kesto: 2 päivää (molemmat päivät klo 11-18)

Hinta: 249e (sisältää alv 24%)

Sisältää kaikki materiaalit, opetuksen, kouluttajamanuaalin, kahvit/teet ja pientä purtavaa.

Kurssista saa diplomin "Superfiilis-Aarrekartta kouluttaja"

SuperMepa on tunnettu hänen positiivisesta ja energisestä elämänasenteesta. Vuonna 2016 hänet ja Superfiilis Helsinki palkittiin vuoden positiivisimpana helsinkiläisenä. Mervi on saanut omalta isältään henkisen ja positiivista elämänasennetta ruokkivan kasvatuksen ja Mervi on jo vuosia halunnut tuoda Superfiilistä ihmisten elämään ja omiin asenteisiin. Mervin suurin motto on "Kun annat, saat sen moninkertaisesti takaisin. Ja parhaimmillaan antaminen on täysin pyyteetöntä, et odota itsellesi yhtään mitään, koska haluat vaan antaa omasta ylitsepursuavasta energiasta ja rakkaudesta!"

Ilmoittautumiset/tiedustelut mervi@superfiilis.fi  

Gua sha terapia koulutus 2024-2025

Gua sha terapia koulutus alkaa elokuussa 2024

*SUPER EARLY BIRD HINTA KOKO KOULUTUS VUODEN 2023 LOPPUUN ASTI 1000e

*EARLY BIRD Koko koulutus 1400e 30.3.24 asti

*Koko koulutuksen hinta 1800e kun maksaa 30.6 mennessä

*Voi myös maksaa osamaksulla kerran kuukaudessa 220e (koko koulutus 2200e)

Suomen ensimmäinen gua sha terapia koulutus alkoi tammikuussa 2021 Superfiiliksessä. Elokuussa 2024 alkaa jo 6. gua sha terapia ryhmä.

Gua sha on lähes 2000 vuotta vanha kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto ja siitä on noussut tämän päivän yksi suosituin hoitomuoto koko maailmassa! Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi Hämäläinen on perehtynyt gua shaan vuodesta 2008. Hän on opiskellut Kiinalaista lääketiedettä 8 vuotta ja opettanut kiinalaisen lääketieteen hoitomuotoja jo pitkään. Mervi on myös toiminut ammattiurheilussa urheiluhierojana ja fysiohuoltajana ja myös lihashuollon gua shaus on hänelle tuttua ammattiurheilusta. Mervi on myös parantavien kasvien ja eteeristen öljyjen asiantuntija. Opettanut lukuisia kursseja aiheeseen liittyen Superfiilis koulussa, joka on perustettu vuonna 2016. Vuonna 2019 valmistui Superfiiliksen ensimmäiset Luontaisterapeutit Mervin opetuksesta. Superfiilis koulusta on valmistunut myös 2019-2023 uudet Shiatsuterapeutit. Gua sha hoidot on ollut jo vuosikausia Merville suuri intohimo ja halu levittää tietoutta gua shasta, mikä on vielä todella pientä Suomessa. Superfiilis maahantuo gua sha välineitä laajasti, yli 100 erilaista mallia ja Mervi on myös välineiden ja mallien asiantuntija. Superfiiliksellä on paljon jälleenmyyjiä ympäri Suomen. Mervi on jo pitkään kouluttanut gua sha hoitoja, mutta nyt hän haluaa luoda Suomeen tekijöitä, jotka voisivat viedä gua sha hoidot paljon syvemmälle tasolle.

Gua sha terapia koulutus koostuu 10 viikonlopusta ja jokainen viikonloppu sisältää oman teemansa. Jokaisena viikonloppuna opiskellaan teoriaa ja harjoitellaan paljon käytännössä. Koulutus pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Koulutuksen aikana jokainen tekee harjoitushoitoja ja niistä raportit, sekä päättötyön valitsemastaan aiheesta. Näistä kerrotaan lisää heti koulutuksen alussa!

Koulutuksesta saa diplomin "Gua sha terapeutti, Gua sha välineiden asiantuntija".

Koulutuksen jälkeen tai sen aikana sinulla on mahdollista alkaa Gua shojen jälleenmyyjäksi ja voit halutessasi harjoitella Gua sha itsehoitokurssien opettamista Superfiilis koulussa.

Koulutusviikonloput 2024-2025

Gua sha terapia koulutus koostuu 10 viikonlopusta ja jokainen viikonloppu sisältää oman teemansa. Jokaisena viikonloppuna opiskellaan teoriaa ja harjoitellaan paljon käytännössä. Koulutus pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen.

1. viikonloppu 17.-18.8.2024

La 11-18 / Su 11-18

Gua sha perusteet, mallit, materiaalit,

- parantavat kivet,

- kiinalainen lääketiede, veden elementin gua sha hoito

- selän gua sha hoitaminen

- tensio neck gua sha hoito

- iskiashermon gua sha hoito

- tunnelukot ja gua sha

2. viikonloppu 21.-22.9.2023

La 11-18 ja Su 11-18

Gua sha hoidot ja palautuminen

- rentoutus hoidot gua sha tekniikalla

- gua sha meditaatio

- energiakehon gua sha hoidot

- 7 chakran gua sha hoidot

- tunnekeho ja gua sha

- kehon heijasteet ja gua sha

3. viikonloppu 19.-20.10.2024

La 11-18 / Su 11-18

Gua sha ja parantavat kasvit

- yrtti gua sha hoidot, yrttiuutokset ja Eteeriset öljyt

- parantavien kasvien ja öljyjen turvallinen käyttö ja vaikutukset

- puun elementin gua sha hoito

- detox hoitaminen gua sha tekniikalla

- jänteiden gua sha hoidot

- faskia käsittely gua shalla

- jalkojen gua sha hoito

4. viikonloppu 23.-24.11.2024

La 11-18 / su 11-18

Gua sha ja ihonhoito

- hemmottelu gua sha kasvohoito

- kasvojen lihakset, akupisteet, heijasteet ja lymfakierto

- luontaistuotteet ja gua sha ihotyyppien mukaan

- selluliitti gua sha hoito

- kiinteyttävät gua sha hoidot

- arpien gua sha hoidot

- pääalueen gua sha hoito

- ihottumat ja psoriasiksen hoito gua shalla

5. viikonloppu 14.-15.12.2024

La 11-18 / su 11-18

Gua sha

- tulen elementin gua sha hoito

- urheilijan huolto gua shalla

- käsien gua sha hoidot: rannekanavaoireyhtymä, tenniskyynärpää, golfkyynärpää, jännetuppi

6. viikonloppu 18.-19.1.2025

La 11-18 / Su 11-18

- maan elementin gua sha hoito

- nivelten gua sha hoidot

- vatsan gua sha hoito

-kivun hoitaminen gua sha tekniikalla

- maadoitus gua sha hoito

7. viikonloppu 24.-25.2.2025

La 11-18 / su 11-18

- jalkapohjan gua sha hoito

- kämmenen gua sha hoito

- korvan gua sha hoito

- purentaongelmien gua sha hoito

- äänityöläisen gua sha hoito

8. viikonloppu 22.-23.3.2025

La 11-18 / su 11-18

- metalli elementin gua sha hoidot

- vanhusten ja lasten hoidot gua sha tekniikalla

- astman hoito gua shalla

- suoliston hoito gua shalla

- gua sha ja saattohoito

9. viikonloppu 26.-27.4.2025

La 11-18 / Su 11-18

- hormonaalinen hoitaminen gua sha tekniikalla

- raskausajan gua sha hoidot

- synnytyksen gua sha hoidot

- vauvan gua sha hoito

- vaihdevuodet ja gua sha

10. viikonloppu 24.-25.5.2025

La 11-18 / Su 11-18

- itsehoitaminen gua sha tekniikalla

- parasympaattisen hermoston hoito gua shalla

- Meridiaani gua sha hieronta

- yin ja yang gua sha hoidot

Koulutus sisältää lähiopetuksen lisäksi, koko koulutuksen ajan verkkokurssi materiaalin, videot kaikista hoidoista mitä kurssilla opiskellaan, valokuvat ja kirjallisen materiaalin

.Ilmoittaudu mukaan/kysy lisää: mervi@superfiilis.fi  

Gua sha terapia koulutus 2025

Super early bird hinta 1000e 30.6.2024 asti.

Early bird 1400e 30.8.2024 asti

Kun maksat koko koulutuksen ennen 30.10.2024 hinta 1800e

Voit myös maksaa koulutuksen osamaksulla kerran kuukaudessa 220e.

(Kaikki hinnat sisältävät alv 24%)

Suomen ensimmäinen gua sha terapia koulutus alkoi tammikuussa 2021 Superfiiliksessä. Tammikuussa 2025 alkaa jo 7. gua sha terapia ryhmä.

Gua sha on lähes 2000 vuotta vanha kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto ja siitä on noussut tämän päivän yksi suosituin hoitomuoto koko maailmassa! Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi Hämäläinen on perehtynyt gua shaan vuodesta 2008. Hän on opiskellut Kiinalaista lääketiedettä 8 vuotta ja opettanut kiinalaisen lääketieteen hoitomuotoja jo pitkään. Mervi on myös toiminut ammattiurheilussa urheiluhierojana ja fysiohuoltajana ja myös lihashuollon gua shaus on hänelle tuttua ammattiurheilusta. Mervi on myös parantavien kasvien ja eteeristen öljyjen asiantuntija. Opettanut lukuisia kursseja aiheeseen liittyen Superfiilis koulussa, joka on perustettu vuonna 2016. Vuonna 2019 valmistui Superfiiliksen ensimmäiset Luontaisterapeutit Mervin opetuksesta. Superfiilis koulusta on valmistunut myös 2019-2023 uudet Shiatsuterapeutit. Gua sha hoidot on ollut jo vuosikausia Merville suuri intohimo ja halu levittää tietoutta gua shasta, mikä on vielä todella pientä Suomessa. Superfiilis maahantuo gua sha välineitä laajasti, yli 100 erilaista mallia ja Mervi on myös välineiden ja mallien asiantuntija. Superfiiliksellä on paljon jälleenmyyjiä ympäri Suomen. Mervi on jo pitkään kouluttanut gua sha hoitoja, mutta nyt hän haluaa luoda Suomeen tekijöitä, jotka voisivat viedä gua sha hoidot paljon syvemmälle tasolle.

Gua sha terapia koulutus koostuu 10 viikonlopusta ja jokainen viikonloppu sisältää oman teemansa. Jokaisena viikonloppuna opiskellaan teoriaa ja harjoitellaan paljon käytännössä. Koulutus pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Koulutuksen aikana jokainen tekee harjoitushoitoja ja niistä raportit, sekä päättötyön valitsemastaan aiheesta. Näistä kerrotaan lisää heti koulutuksen alussa!

Koulutuksesta saa diplomin "Gua sha terapeutti, Gua sha välineiden asiantuntija".

Koulutuksen jälkeen tai sen aikana sinulla on mahdollista alkaa Gua shojen jälleenmyyjäksi ja voit halutessasi harjoitella Gua sha itsehoitokurssien opettamista Superfiilis koulussa.

Gua sha terapia koulutus koostuu 10 viikonlopusta ja jokainen viikonloppu sisältää oman teemansa. Jokaisena viikonloppuna opiskellaan teoriaa ja harjoitellaan paljon käytännössä. Koulutus pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen.

Koulutusviikonloput 2025 (molemmat päivät klo 11-18):

25.-26.1.

22.-23.2.

22-23.3.

26.-27.4.

24.-25.5.

28.-29.6.

23.-24.8.

20.-21.9.

25.-26.10.

22.-23.11.

Koulutus sisältää lähiopetuksen lisäksi, koko koulutuksen ajan verkkokurssi materiaalin, videot kaikista hoidoista mitä kurssilla opiskellaan, valokuvat ja kirjallisen materiaalin

 Ilmoittaudu mukaan/kysy lisää: mervi@superfiilis.fi  

Shiatsuterapia koulutus 2024-2025

Shiatsuterapia koulutus alkaa elokuussa 2024!

SUPER EARLY BIRD HINTA KOKO KOULUTUS VUODEN 2023 LOPPUUN ASTI 1000e

EARLY BIRD Koko koulutus 1400e 30.3.24 asti

Koko koulutuksen hinta 1800e kun maksaa 30.6 mennessä

Voi myös maksaa osamaksulla kerran kuukaudessa 220e (koko koulutus 2200e)

Shiatsu on noin 1000 vuotta vanha japanilainen hoitomuoto, joka pohjautuu kiinalaisen lääketieteen vanhaan Akupainanta tekniikkaan.

Hoito pohjautuu QI-energian virtaamiseen kehossamme. Kiinalaisessa lääketieteessä ihminen ajatellaan kokonaisuutena, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Shiatsun avulla tasapainotamme kehon toimintoja, jolloin ihminen ei sairastu tai mahdollisesti paranee jo sairastuttuaan.

Shiatsu tarkoittaa suomeksi peukalolla painamista, mutta shiatsua tehdessä, käytetään myös muita kehonosia hoidon aikana, otteita vaihdellaan ja opetellaan käyttämään erilaisia työkaluja.

Kiinalaiseen lääketieteeseen kuuluu vahvasti myös ravitsemus, parantava ruoka ja yrtit. Shiatsussa asiakasta hoidetaan meridiaanien eli energiakanavien kautta. Opit paljon Kiinalaisen lääketieteen teoriaa, meridiaanit, opit hoitamaan ihmistä kokonaisvaltaisesti!

Koulutukseen kuuluu myös yrttilääkintä ja eteerisillä öljyillä hoitamista!

Shiatsu Diplomikoulutus kestää vuoden ja valmistut siitä Shiatsuterapeutiksi ja uuteen ammattiin! Koulutuksen jälkeen voit hoitaa asiakkaita Shiatsun ammattilaisena.

Koulutus koostuu 10 läsnäolevasta intensiivisestä viikonlopusta

Koulutukseen kuuluu myös verkkokoulu, jossa kaikki hoidot videoitu ja kirjalliset ohjeet, teoriat kirjallisena ja sinulla on verkkokoulu käytössäsi 2 vuotta.

Koulutusviikonloput 2024-2025

(molemmat päivät klo 11-18):

1. 10.-11.8.

2. 14.-15.9.

3. 12.-13.10.

4. 9.-10.11.

5. 7-8.12.

6. 13.-14.1.

7. 10.-11.2.

8. 9.-10.3.

9. 13.-14.4.

10. 11.-12.5.

Opettajana toimii Superfiiliksen omistaja ja perustaja Mervi Hämäläinen.

Ilmoittaudu mukaan/kysy lisää: mervi@superfiilis.fi  

Shiatsuterapia koulutus 2025

Super early bird hinta 1000e 30.6.2024 asti.

Early bird 1400e 30.8.2024 asti

Kun maksat koko koulutuksen ennen 30.10.2024 hinta 1800e

Voit myös maksaa koulutuksen osamaksulla kerran kuukaudessa 220e.

(Kaikki hinnat sisältävät alv 24%)

Shiatsu on noin 1000 vuotta vanha japanilainen hoitomuoto, joka pohjautuu kiinalaisen lääketieteen vanhaan Akupainanta tekniikkaan.

Hoito pohjautuu QI-energian virtaamiseen kehossamme. Kiinalaisessa lääketieteessä ihminen ajatellaan kokonaisuutena, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Shiatsun avulla tasapainotamme kehon toimintoja, jolloin ihminen ei sairastu tai mahdollisesti paranee jo sairastuttuaan.

Shiatsu tarkoittaa suomeksi peukalolla painamista, mutta shiatsua tehdessä, käytetään myös muita kehonosia hoidon aikana, otteita vaihdellaan ja opetellaan käyttämään erilaisia työkaluja.

Kiinalaiseen lääketieteeseen kuuluu vahvasti myös ravitsemus, parantava ruoka ja yrtit. Shiatsussa asiakasta hoidetaan meridiaanien eli energiakanavien kautta. Opit paljon Kiinalaisen lääketieteen teoriaa, meridiaanit, opit hoitamaan ihmistä kokonaisvaltaisesti!

Koulutukseen kuuluu myös yrttilääkintä ja eteerisillä öljyillä hoitamista!

Shiatsu Diplomikoulutus kestää vuoden ja valmistut siitä Shiatsuterapeutiksi ja uuteen ammattiin! Koulutuksen jälkeen voit hoitaa asiakkaita Shiatsun ammattilaisena.

Koulutus koostuu 10 läsnäolevasta intensiivisestä viikonlopusta

Koulutukseen kuuluu myös verkkokoulu, jossa kaikki hoidot videoitu ja kirjalliset ohjeet, teoriat kirjallisena ja sinulla on verkkokoulu käytössäsi 2 vuotta.

Koulutusviikonloput 2025 (molemmat päivät klo 11-18):

18.-19.1.

15.-16.2.

15.-16.3.

12.-13.4.

17.-18.5.

14.-16.6.

16.-17.8.

13.-14.9.

18.-19.10.

15.-16.11.

Opettajana toimii Superfiiliksen omistaja ja perustaja Mervi Hämäläinen.

 Ilmoittaudu mukaan/kysy lisää: mervi@superfiilis.fi