Tietoa koulutuksista

Perinteinen kiinalainen gua sha tekniikka kurssi 1 päivä


Tällä kiehtovalla, kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuvassa kurssissa perehdytään vanhaan perinteiseen gua sha tekniikkaan.

Käymme läpi teoriaa tästä muinaisesta tekniikasta ja sen filosofiasta.

Opettelemme tulkitsemaan hoidettavia alueita ja gua shan jättämiä jälkiä. Opettelemme myös tekemään jäljet kehoon.

Opettelemme tekemään perinteistä tekniikkaa ympäri kehoa ja samalla hoitamaan erilaisia epätasapaino tiloja, kiinalaisen lääketieteen opein.

Opettelemme tekemään 60min perinteisen kiinalaisen gua sha hoidon ohjeiden mukaan ja lisäksi opettelemme tekemään lyhyitä niksejä, joita voit yhdistellä muihin hoitoihin tai tehdä sellaisenaan.

Hoitoihin yhdistetään myös parantavia kasveja ja erilaisia salvoja vanhoin perintein.

Koulutuksen hinta: 169e sisältää läsnäolevan opetuksen, sekä verkkokurssin 6kk käyttöösi heti kurssin jälkeen.

Koulutus järjestetään läsnäolevana

Superfiilis Helsinki

Hietalahdenkatu 10 LH 50 / 00180 Helsinki

Ilmoittaudu mukaan: mervi@superfiilis.fi


Kuumakivihieronta koulutus 2 päivää


Kuumakivihieronta on syvästi rentouttava ja erittäin miellyttävä hoitomuoto. Kivet ovat erittäin parantavia ja lämmitettynä ne varaavat lämpöä ja siirtävät sen kehoon. Lämpö rentouttaa kireät lihakset, se menee syviin lihaksiin asti. Miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat pehmeästi keholla, luovuttaen lempeää lämpöään koko kehoon, syvälle lihaksiin. Koko keho rentoutuu.
Kuumakivihieronta on 5000 vuotta vanha hoitomuoto, joka on erittäin suosittu hoitomuoto tänä päivänä! Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa kehon energiakeskuksiin (selälle, vatsalle, kämmeniin, ja jalkapohjiin) asetellaan lämpimiä kiviä vaikuttamaan. Vapauttaessaan lämpöä, nämä kivet vaikuttavat koko kehoon rentouttaen, puhdistaen ja energisoiden. Hieronta tehdään sekä kuumilla kivillä, että käsillä! Kiviä laitetaan vaikuttamaan ympäri kehoa lihasten, energiapisteiden ja energiakeskusten päälle.

Lämpö säilyy lihaksissa usean päivän ajan hoidon jälkeen.
Kurssilla käydään läpi kattava teoriaosuus ja runsaasti käytännön harjoittelua koko kehon hoitoon. Opetellaan tekemään hoito sekä hierontapöydällä, että istuen. Jos sinulla ei ole aikaisempaa hieronnan taustaa voit osallistua ensin SuperFiiliksen Klassisen hieronnanperuskurssille, mutta se ei ole vaatimuksena. Superfiiliksen Kuumakivihieronta koulutus on erittäin monipuolinen ja Mervi opettaa alkuperäistä Kuumakivihierontaa, jossa kivien käytöllä on suuri osuus. Opetellaan käyttämään sekä kuumia, että kylmiä kiviä.

Hinta: 235e (sisältää alv)

Kesto 2 päivää

Sisältää kurssimateriaalit, kahvit/teet.

Kurssista saa diplomin.

Kurssin vetää Superfiiliksen omistaja Mervi Hämäläinen, jolla on hoitotyökokemusta lähes 10-vuoden ajalta. Hänen hyvinvointiyrityksensä SUPERFIILIS on toiminut vuodesta 2009. Mervi on opiskellut laajasti ja erittäin monipuolisesti alaan liittyviä koulutuksia. Hän on opiskellut mm. 7-vuotta kiinalaista lääketiedettä, on sekä klassinen- että urheiluhieroja, aromaterapeutti, Shiatsu mestari ja monia muita hyvinvointiin liittyviä koulutuksia! Mervi on erittäin innostava ja kannustava opettaja, jolla on sydämellään kouluttaa tulevia hoitajia! Mervi ja Superfiilis Helsinki valittiin Helsingin positiivisimmaksi 2016!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut
mervi@superfiilis.fi

Kasvojen kiinteyttävä gua sha hieronta kurssi 1 päivä


Tällä kurssilla keskitytään kasvojen lihasten käsittelyyn. Hoidossa käsitellään rinnanyläosa, kaula, decoltee, kasvot, niska, kallonpohja ja päätä. Hoidossa käsitellään purentalihaksia, niskan ja kallonpohjan kiveyksiä, kiinteyttävää liftaavaa gua sha tekniikkaa kasvoille ja useita erilaisia hieronnallisia gua sha tekniikoita kasvoille.

Tämä kurssi on selkeä kosmeettiseen gua shaan pohjautuva hoitomuoto. Hoito opetellaan osissa tekemään kirjallisen materiaalin kanssa, sopii myös aloittelijalle.

Tällä kurssilla ei perehdytä kiinalaiseen lääketieteeseen tai akupisteisiin. Opiskelemme kasvojen lihaksia ja kasvojen perus gua sha tekniikkaa. Hoito on tehokas ja napakka kasvojen gua sha hieronta. Tämä on tällä hetkellä kaikista suosituin kasvojen gua sha hoito, todella tehokas ja taivaallisen ihana.

Hoito on 90min pituinen, mutta käymme läpi myös vaihtoehtoisen 60min hoidon. Hoito on valmiiksi rakennettu ja saat hoidosta kirjallisen materiaalin opiskelun tueksi. 

Kurssi järjestetään Superfiiliksessä Hietalahdenkatu 10 LH 50 00180 Helsinki

Läsnäolevat koulutukset:

Kurssin hinta 149e (sisältää alv 24%)

Kurssista saa todistuksen ja voit alkaa tekemään kasvojen gua sha hierontaa omassa hoitolassasi.

Ilmoittaudu: mervi@superfiilis.fi

Kurssin opettajana toimii gua sha guru ja asiantuntija, kiinalaisen lääketieteen opettaja Mervi Hämäläinen. Mervillä on lähes 15 vuoden kokemus gua sha hoidoista.

Koko kehon imukuppihieronta kurssi 1 päivä


Tällä tehokkaalla kurssilla opetellaan tekemään erittäin parantava ja tehokas imukuppihieronta koko keholle! Käytetään useita erilaisia imukuppeja, opetellaan useita eri tekniikoita hoitaa kehoa imukupeilla! Hierotaan lihaksia, akupisteita, energiakanavia, kehoa kokonaisvaltaisesti päästä varpaisiin! Opit kiinalaisen ja itämaisen lääketieteen teoriaa, sekä tekemään useita eri hoitotekniikoita erilaisilla imukupeilla!
Imukuppihieronta on erittäin tehokasta ja jopa 15min hoito voi vastata teholtaan 60min hierontaa.

Kurssi järjestetään Superfiiliksessä Hietalahdenkatu 10

Kurssin hinta 139e (sis. alv)
Sisältää kurssimateriaalit, kahvit/teet.

Kesto 1 päivä.

Kurssista saa diplomin.

Voit ostaa kurssilta imukuppeja suoraan käyttöösi!
Kurssin järjestää Superfiiliksen omistaja ja perustaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen.
Mervi on opiskellut laajasti kehollisuuteen, terveyteen, hyvinvointiin, ravitsemukseen ja liikuntaan liittyviä koulutuksia. Hän on opiskellut 7-vuotta Kiinalaista lääketiedettä, useita muita erilaisiin hoitoihin liittyviä koulutuksia, Hän on Naurujoogaohjaaja, sekä Parantavan tanssin ohjaaja. Mervi on myös Urheiluhieroja ja aikoinaan työskennellyt urheiluseuroilla fysiohuoltajana ja urheiluhierojana! Mervillä on erittäin laaja osaaminen sekä Kiinalaista- että länsimaalaista lääketiedettä! Hän opettaa myös uusia hoitajia useisiin eri hoitoihin Superfiilis-koulussa.

Ilmoittaudu mukaan
mervi@superfiilis.fi

Kasvojen alueen kuppaus ja imukuppihieronta tekniikka kurssi


Kasvojen imukuppihieronta kurssilla opetellaan tekemään kasvojen alueen Kuivakuppaus, sekä imukuppihieronta. Kasvojen alueeseen kuuluu myös niska, hartiat ja rinnanyläosa. Kurssilla perehdytään myös kasvojen alueen lihaksiin, akupisteisiin, heijasteisiin ja kulkureitteihin. Kurssilla opetellaan tekemään erilaisia tekniikoita vapaamuotoisesti, sekä harjoitellaan tekemään 45min hoito ohjeen mukaan. Kurssilta voi ostaa kasvojen kuppaus ja imukuppihieronta välineitä!

Kurssi järjestetään Helsingissä Hietalahdenkatu 10 Superfiilis Helsinki

Kurssin hinta 139e (sisältää alv 24%)

Hinta sisältää materiaalit, kahvit/teet

Kurssista saa diplomin "Kasvojen alueen kuppaus ja imukuppihieronta tekniikka"

Opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen.

Ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi