Parantavat kasvit verkkokurssit


Opi valmistamaan luontaistuotteita

Tällä ihanalla verkkokurssilla harjoittelemme tekemään itse luontaistuotteita. Tällä kurssilla teemme: -uutettua yrttiöljyä ja salvaa -pihkasalvaa -männynsiitepöly tinktuuraa -kuusenkerkkäsiirappia Jokaisesta osiosta on opetusvideo ja kirjallista materiaalia. Kurssilla myös tietoa jokamiehenoikeuksista, yrttien keräämisestä ja jatkojalostamisesta. Sinulla on verkkokurssi käytössä 3kk ostohetkestä. Kurssin opettajina toimii Superfiiliksen omistaja Mervi Hämäläinen ja Superfiiliksen Luontaisterapeutti Marja Käyhkö. Molemmilla on laaja ja pitkä kokemus alalta ja suuri rakkaus parantavia kasveja ja luontoa kohtaan.

Hinta: 19,90e (sis. alv)

Voit ostaa kurssin alhaalla olevan linkin kautta:

https://www.campwire.com/buy_flexible/ae608267-113a-4b68-85c2-571eab404b9f 

Verkkokurssille voi osallistua kaikilla laitteilla (puhelin, tabletti, tietokone).

Rakastu rehuihin -villiyrtti verkkokurssi 24.90e

Voit ostaa kurssin alla olevan linkin kautta:

https://www.campwire.com/buy_flexible/a28ccf48-fa2e-451f-916f-e46ce5bf64ba 

Tällä kurssillä käydään läpi turvallisia ja helposti tunnistettavia, yleisesti kasvavia villiyrttejä. Kurssilla opit sekä yrttien parantavista vaikutuksista, että villivihannesten ravintokäytöstä. Opit myös keräämään, ja käsittelemään yrtit. Kurssilla käsitellään 20 villiyrttiä.

Kurssi sisältää tunnistusvideoita kasveista, selkeät valokuvat, paljon kirjallista materiaalia, reseptejä ja videoita miten voit valmistaa villiyrteistä ruokaa, ohjeita keruuseen ja yrttien käsittelyyn, tietoa näköislajikkeista ja myrkyllisistä kasveista ja villiyrttien turvallista käyttöä.

Kurssi on voimassa 6kk ostopäivästä.

Kurssin opettajina toimii Superfiilis Helsinki omistaja Mervi Hämäläinen, joka on pitkään perehtynyt parantaviin kasveihin ja luontaisterapiaan, sekä kiinalaiseen lääketieteeseen. Toisena opettajana toimii Superfiiliksen luontaiterapeutti Marja Käyhkö. Marja on myös ayurvedahoitaja, luonnonvaratuottaja ja yrtti-opas.

Hinta: 24,90e (sis. alv 24%)