Itsehoito kurssit


Mystinen nainen verkkokurssi

Voit ostaa kurssin alhaalla olevan linkin kautta:

https://www.campwire.com/buy_flexible/b77dd290-c390-4a77-bc2f-41d85a4b76da  

Tämä kurssi on suunniteltu ja tehty suurella rakkaudella ja intohimolla! Nyt voin vihdoin avata tämän myyntiin!

Mystinen nainen on hyvin henkinen, luova, mystinen ja se sisältää paljon inspiroivia videoita ja kirjoituksia kiinalaisesta lääketieteen filosofiasta, taolaisuuden filosofiaa, feminiinisen energian merkityksestä, paljon erilaisia hoitomuotoja, kasvien mytologiaa ja henkisiä merkityksiä, paljon erilaisia seremonioita, parantavia kiviä ja muita parantavia ja mystisiä juttuja!

Kurssin hinta 79e

Verkkokurssi alusta on käytössäsi 6kk ja sinne aukeaa uutta materiaalia koko ajan matkan varrella!

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA MYSTISEN NAISEN KURSSILLE!

Hyvinvointia luonnosta verkkokurssi

Voit ostaa kurssin alhaalla olevan linkin kautta:

https://www.campwire.com/buy_flexible/5c328c49-175a-43af-99bd-b3506adf1d40 

Luonnonläheinen elämäntapa voi auttaa saamaan tarkoituksentunnetta ja merkityksellisyyden sekä yhteyden tunnetta kaikkeen elävään. Metsä voi tarjota paikan pysähtymiseen ja tuoda kokemuksen, että olet osa suurempaa kokonaisuutta.

Vain 10-20 minuuttia päivässä luonnossa riittää, että tulee rauhallinen olo, se vähentää jopa lääkityksen tarvetta. Luonnon keskellä voi vapautua säännöistä ja kokea olevansa lapsen lailla vapaa.Tällä verkkokurssilla perehdytään laajasti Luonnonmukaiseen elämäntapaan!

Käydään läpi luontoyhteyttä, maadoittumista, kuunkiertoa, vuodenaikoja, metsäretkeilyä, kierrätystä, luonnonmukaisia tuotteita ja niiden valmistamista kotikonstein. Kurssilla käydään läpi jalkakylvyt, kasvonaamiot, salvat, öljyjen uuttamiset, pihkasalva, tinktuura, siirapit, yrttiteen valmistus! Lisäksi käydään läpi myös savihoitoja, suolahoitoja, turvehoitoja ja muita ihania luontaishoitoja. Tutustutaan ihonhoitamiseen ja erilaisten ihotyyppien hoitaminen luonnonmukaisesti. Tutustutaan myös hieman kiinalaisen lääketieteen ajatusmaailmaan ja hoitoihin.

Laaja osio villi-yrteistä, niiden keräämisestä ja käsittelystä paljon tietoa ja miten voit hyödyntää niitä kotikonstein! Paljon kuvia ja videoita, kerrottu vaikutuksista ja käytöstä. Kattavat osiot myös kontraindikaatioista, varoituksista ja myrkillisistä kasveista, näköislajikkeita ja parantavien kasvien turvallisesta käytöstä! Käydään läpi erilaisia kehon epätasapainotiloja ja niiden hoitamista parantavilla kasveilla. Verkkokurssilla tutustutaan myös hieman sammaleihin, jäkäliin ja muihin luonnonihmeisiin. Tutustutaan hieman eteeristen öljyjen turvalliseen käyttämiseen ja muihin parantaviin kasveihin. Sinulla on materiaali käytössä 3 kuukautta ostopäivästä ja joka viikko aukeaa uutta materiaalia ja videoita opiskeltavaksi. Sinulla on mahdollisuus kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä kurssin aikana. Kurssi sisältää paljon videoita, inspiroivia valokuvia ja kirjoitettua tekstiä.

Kurssin on toteuttanut Superfiilis Helsinki perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen ja Superfiilis koulun opettaja ja luontaishoitaja Marja Käyhkö. Molemmilla on suuri rakkaus ja intohimo luonnonmukaiseen elämäntapaan, parantaviin kasveihin, parantamiseen ja luonnonmukaisiin hoitomuotoihin. Pitkä kokemus ja intohimo alaa kohtaan huokuu videoiden ja muiden materiaalien välittämänä!

Sydämellisesti tervetuloa mukaan tähän kesän inspiroivimpaan matkaan luonnonyhteyteen!

-Mervi ja Marja- Superfiilis Helsinki

Hinta: 99e (sis. alv)

Kurssi käytössä 6kk ostopäivästä! Joka viikko aukeaa uutta materiaalia käyttöön! Mukana myös paljon yllätysmateriaalia!

Verkkokurssille voi osallistua kaikilla laitteilla (puhelin, tabletti, tietokone).

YIN shiatsu itsehoito verkkokurssi

KURSSI AUKEAA PIAN!

"Yin Shiatsu vie meidät hitaasti ja lempeästi syvälle ytimeen. Se on palauttavaa ja hidastavaa. Pehmeää ja hoitavaa. Rentouttavaa ja vie meitä feminiiniseen, syvempään olemukseemme."

Yin Shiatsu on sekoitus yin meditaatiota ja yin shiatsua. Koska yin ja yang ovat aina yhdessä, eikä niitä voi koskaan erottaa, ne myös luovat toisensa, tulemme myös samalla perehtymään yang energiaan. Ja ennenkaikkea yin ja yang energian väliseen tasapainoon.

Tällä verkkokurssilla tulemme perehtymään yin shiatsuun itsehoito välineenä.

Verkkokurssi on käytössäsi 180 päivää ja se sisältää laajat teoria osiot kirjallisena materiaalina, sekä inspiroivina luentovideoina.

Kaikista itsehoidoista on kurssilla videot. Joka viikko aukeaa uusi itsehoito video ja teoria osuus. Myös joka viikko aukeaa uusi yin meditaatio.

Opit tällä kurssilla myös paljon tietoa kiinalaisesta lääketieteestä, akupisteistä, meridiaaneista ja tietenkin yin shiatsusta ja kaikesta siihen liittyvästä!

Tällä verkkokurssilla perehdytään myös ihon hoitamiseen luonnonmukaisesti yin Shiatsun ja gua shan avulla. Verkkokurssiin kuuluu myös osio "beauty yin shiatsu" jossa perehdymme muinaisiin kiinalaisiin ihonhoidon salaisuuksiin, parantaviin kasveihin ja eteerisiin öljyihin.

Yin shiatsu on Superfiiliksen perustajan ja omistajan kehittelemä uusi hoitomuoto japanilaisesta yli 1000 vuotta vanhasta shiatsusta ja kiinalaisen lääketieteen vanhoista filosofioista.

Tämä kurssi taatusti inspiroi sinut shiatsun, kiinalaisen lääketieteen ja luontaisen kauneuden hoitamisen ihmeelliseen maailmaan!

Hinta: 249e (sis. alv)

Verkkokurssille voi osallistua kaikilla laitteilla (puhelin, tabletti, tietokone).

Parantaja projekti

Voit ostaa kurssin alhaalla olevan linkin kautta:

https://www.campwire.com/buy_flexible/8bed311f-1126-496d-a08b-22acbc82cc9e   

Parantaja projekti on syntynyt rakkaudesta elämään ja parantumiseen. Vaihtoehtohoitojen maailmaan, luovuuteen, taiteeseen ja parantamiseen. Tämä projekti on tullut jäädäkseen. Tuomaan valoa ja lohdutusta, inspiraatioita ja kokonaisvaltaista tietoa alasta. Projektissa jaetaan erilaista taidetta: musiikkia, runoja, tarinoita, valokuvia, äänimaailmaa, parantamisen performansseja jne...

Alustassa myös kerrotaan alan hoidoista ja keräämme koko ajan lisää tietoa erilaisista hoitomuodoista ja tekijöistä ympäri Suomen. Voit myös itse osallistua Parantaja projektiin. Jaamme parantumisen tarinoita, esittelemme erilaisia hoitoloita ympäri Suomen ja kaikenlaista luovuuden inspiraatiota. Projekti on vasta ihan alussa ja tästä lähdetään liikkeelle.

Projektin alulle panija ja inspiraattori Superfiilis Helsinki perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen jakaa alustassa tietoa alasta, kiinalaisesta lääketieteestä ja projektin tarkoitus on levittää tietoutta! Kaikki rahat mitä projekti tuottaa menee Superfiilis koulun stipendeihin ja projektissa kerromme tästä lisää!

Paranta projekti maksaa 8e ja sinulla on 31 päivää alusta käytössä. Voit uusia alustan, vaikka joka kuukausi jos se on sinulle hyödyllinen, tai osallistua silloin tällöin! Projektiin aukeaa joka viikko maanantaina ja perjantaina uusia juttuja! Tervetuloa mukaan Parantaja projektiin ja kerrothan tästä myös ystävillesi ja mahdollisesti asiasta kiinnostuneille!

Puun elementin verkkokurssi

Voit ostaa kurssin alhaalla olevan linkin kautta:

https://campwire.com/buy_flexible/590cc552-10f5-42c1-9b85-4e62949407ec  

Kurssi pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen, kevään elementin puun tutkiskeluun.

Kurssi sisältää:

-Tietoa puun elementistä

-Puun elementin meridiaanit ja kuvat

-Akupisteitä hoitamiseen, kuvat ja selitykset

-Puun elementin Luontaishoitoja, gua sha ja parantavia kiviä

-puun elementti ja feng shui

-Kevään ravinto ja parantavat kasvit, yrtit sekä eteeriset öljyt

-puun elementin elimet ja niiden tehtävät kiinalaisen lääketieteen mukaan

Kurssin hinta: 39e (sis. alv).

Kurssimateriaalit käytössä 6 kk ajan.

Verkkokurssille voi osallistua kaikilla laitteilla (puhelin, tabletti, tietokone)