Akupainanta hoidot verkkokurssi (ovh 129e)

Voit ostaa kurssin alla olevan linkin kautta:

https://affable-green-armadillo-awaken.campwire.com/checkout/akupainanta-hoidot-verkkokurssi-ovh-129e-559c281f 

Tällä kurssilla perehdymme akupainanta hoitoihin. Kurssilla saat paljon tietoa kiinalaisesta lääketieteestä ja tietenkin erityisesti akupisteistä ja niiden hoitamisesta.

Kurssi opetellaan 21 akupistettä ja joihinkin akupisteisiin perehdytään laajemmin.

Kurssilla opiskellaan 4 erilaista akupainanta hoitoa ja jokainen hoito on videoitu opetusvideoksi, jossa käydään kaikki akupisteet ja niiden etsiminen yhdessä läpi ja samalla opetetaan teoriaa akupisteisiin liittyen.

  • Naisen hormonaalisen tasapainon akupainanta hoito

  • Uupumuksen akupainanta hoito

  • Immuniteetin vahvistaminen akupainanta hoito

  • kasvojen akupainanta hoito

Kurssi on käytössäsi 6kk

Sinulla on mahdollisuus saada kurssista todistus

Kurssin on kehitellyt Superfiilis koulun rehtori ja perustaja Mervi Hämäläinen, joka on kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja opettaja. Mervi on innostava ja kokenut alan opettaja. Kurssilla saat todella paljon tietoa aiheeseen liittyen ja sisältää myös useita teoria opetusvideoita, sekä videoita akupisteistä. Kurssilla on myös paljon kirjallista materiaalia ja valokuvia.

Tulet varmasti saamaan paljon inspiroivaa uutta tietoa, vaikka olisitkin jo alan konkari! Mutta myös aloittelijoiden on mahdollisuus tutustua akupisteiden kautta hoitamiseen ja inspiroitumiseen kiinalaisen lääketieteen ihmeellisestä maailmasta!

"Tavoitteeni on, että mahdollisimman moni ihminen saisi edes pienen inspiraation kiinalaisen lääketieteen moninaisuudesta ja sen ihmeellisestä maailmasta!" -Mervi Hämäläinen - Superfiilis Helsinki

Sinulla on mahdollisuus saada tästä kurssista todistus, tekemällä raportit ohjeiden mukaan. Todistuksen käsittely, maksu ja lähetys 30e.

64,50 €