Intialainen päähieronta verkkokurssi HOITO ISTUEN JA MAATEN

Osta kurssi alhaalla olevan linkin kautta:

https://affable-green-armadillo-awaken.campwire.com/checkout/intialainen-paahieronta-verkkokurssi-ovh-79e-21190e30 

Tämä kurssi pohjautuu intialais syntyisen Narendra Mehtan kehittelemään hoitoon 1978, joka on brändäytynyt maailmanlaajuiseksi yhdeksi vaihtoehtohoitojen kysytyimmäksi hoidoksi ympäri maailman. Hoito on ollut alusta asti todella suosittu ja sen suosio ei ole kadonnut mihinkään.

Mehta on soveltanut kehittelemässään hoidossaan 5000 vuotta vanhoja intialaisen päähieronnan tekniikoita. Hoidossa käydään läpi hartiat, lavat, niska, kallonpohja pää ja kasvot. Kurssin opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi Hämäläinen. Mervi on tehnyt intialaista päähierontaa noin 15 vuotta. Mervi tuo hoidon tekniikkaan lisäksi omaa tietotaitoaan ja pitkää kokemustaan alalta.

Kurssilla harjoitellaan tekemään intialainen päähieronta istuen ja maaten hoitopöydällä

Hoidossa opetellaan extrana alueen tärkeitä akupisteitä, jotka eivät kuulu alkuperäiseen intialaiseen päähierontaan. Mervi on lukuisien hoitojen jälkeen, tullut siihen tulokseen, että hoidon teho syvenee muutamilla erittäin tehokkailla akupisteillä!

Kurssi sisältää kattavan kirjallisen teoria osuuden ja hoito on pätkitty useaan videoon, joissa käydään hoito pala palalta läpi:

- Hartiat ja lavat

- Niska ja kallonpohja

- pää

- kasvot

Materiaali on voimassa sinulla 6kk

Hinta: 79e (sis. alv)

Verkkokurssille voi osallistua kaikilla laitteilla (puhelin, tabletti, tietokone).

Sinulla on mahdollisuus saada tästä kurssista todistus, tekemällä raportit ohjeiden mukaan. Todistuksen käsittely, maksu ja lähetys 30e.

79,00 €