Itämainen kasvojen gua sha hoito -verkkokurssi (ovh 79e)

Voit ostaa kurssin alhaalla olevan linkin kautta:

https://affable-green-armadillo-awaken.campwire.com/checkout/itamainen-kasvojen-gua-sha-hoito-verkkokurssi-ovh-79e-a3bcfcee 

Gua sha hoito on kiinalaisen lääketieteen lähes 2000 vuotta vanha hoitomuoto. Superfiilis koulu on opettanut lukuisia kursseja kasvojen erilaisista gua sha tekniikoista. Superfiilis on toiminut vuodesta 2008, levittänyt kiinalaisen lääketieteen tietoutta ja hoitoja ympäri Suomen. Superfiiliksen perustaja ja omistaja on kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja opettaja. Mervi "SuperMepa" Hämäläinen on kokenut palavaksi intohimokseen ja kutsumuksekseen kiinalaisen lääketieteen ja luonnonmukaisen hoitamisen inpspiroimisen ja parantaja maailman tunnetuksi tekemisen. Jokainen ihminen voi hoitaa itseään ja tieto kuuluu kaikille.

Tällä kurssilla opetellaan valmiiksi rakennettu "Itämainen kasvojen gua sha hoito" Hoidossa opetellaan kasvojen akupisteitä, energiavirtauksia, heijasteita, chakroja, sekä kasvojen lihasten hoitamista. Hoito on suunniteltu 60min hoidoksi ja siinä käsitellään myös rinnan yläosa, kaula, decoltee, niska ja kallonpohja. Koko hoito on videoitu opetusvideoksi ja myös hoito on kerrottu kirjallisena materiaalina. Kurssilla opetellaan myös kivien energioita, kiinalaisen lääketieteen filosofiaa, tärkeetä tietoa gua shasta, kontraidikaatiot, terveysvaikutukset kasvojen alueelle, kosmeettisen gua shan näkemystä ja kotihoito-ohjeet.

kurssi on voimassa 6kk ostohetkestä.

Mervi on toiminut klassisena- sekä urheiluhierojana ja lihashuollon ammattilaisena pitkään ja tällä kurssilla sovelletaan kiinalaisen lääketieteen filosofiaa, lihashuoltoa kasvoille ja luonnonmukaista ihonhoitamista. Mervi opettaa myös Luontaisterapiaa Superfiilis koulussa ja hänellä on 20 vuoden kokemus eteerisistä öljyistä ja niillä hoitamisesta. Parantavista kasveista ja luonnon parantavasta voimasta Mervi on ollut kiinnostunut aina, ihan pienestä lapsesta asti. Mervin opetuksesta huokuu vahva tietomäärä, pitkä kokemus ja rakkaus alaa kohtaan. Hän on opiskellut alaa kattavasti ja laajasti, kiinalaista lääketiedettä yhteensä 8 vuotta.

"Parantaminen on minulle koko elämäni suurin ja merkittävin taiteenmuoto." -SuperMepa- Superfiilis Helsinki perustaja ja omistaja

Hinta: 79e (sis. alv 24%)

39,50 €