Kasvojen hieronta peruskurssi (ovh 59e)

Voit ostaa kurssin alhaalla olevan linkin kautta:

https://affable-green-armadillo-awaken.campwire.com/checkout/kasvojen-hieronta-peruskurssi-ovh-59e-988a271e 

Tällä kurssilla perehdymme kasvojen perushieronta tekniikkaan. Verkkokurssi sisältää opetusvideon, jossa käydään läpi kasvojen perushieronta otteita selitysten kanssa. Lisäksi kurssilla on video, jossa tehdään kasvojen hieronta ilman opetusta, sekä extra video jossa käydään erilaisia niksejä läpi kasvohierontaan. Hoitoon kuuluu myös rinnanyläosa, kaula, leuka, niska, hartia, kallonpohja ja vähän päähierontaa. Kurssi sisältää myös teoriaosuudet: hoidon vaikutukset, kontraindikaatiot, ohjeet hoidon jälkeen ja hoito suunnitelman.

Kurssin opettajana toimii Superfiilis Helsinki omistaja Mervi Hämäläinen, joka on toiminut hierojana lähes 15 vuotta. Mervi on myös aromaterapeutti, shiatsuterapeutti, kiinalaisen lääketieteen terapeutti, akupunkturisti ja paljon muita alaan liittyviä titteleitä ja koulutuksia.

Verkkokurssi on voimassa sinulla 6kk ja sinulla on mahdollisuus saada tästä kurssista myös todistus 30e lisämaksusta, tekemällä raportin hoidosta. Ohjeet todistuksen saamiseen löytyy verkkokurssilta. Kurssin jälkeen voit alkaa tekemään asiakkaille kasvohierontaa.

Hinta: 59e (sis. alv)

29,50 €