Koko kehon meridiaani hieronta verkkokurssi (ovh 149e)

Voit ostaa kurssin alla olevan linkin kautta:

https://affable-green-armadillo-awaken.campwire.com/checkout/koko-kehon-meridiaani-hieronta-verkkokurssi-ovh-149e-4fdec7f6 

Meridiaani hieronta verkkokurssi on Superfiiliksen perustajan ja omistajan Mervi Hämäläisen kehittelemä ja hän toimii myös kurssin opettajana.

Kiinalaisessa lääketieteessä ajatellaan, että ihmisessä on 20 meridiaania ja tällä kurssilla perehdymme 12 päämeridiaaniin ja 2 ihmeelliseen kanavaan renmai ja dumai. Kurssilla opetellaan useita eri kiinalaisen lääketieteen tekniikoita hoitaa ja hieroa meridiaaneja. Kurssilla opetellaan myös meridiaanien liukukuppaus ja gua sha hierontaa. Käydään läpi myös perinteinen gua sha tekniikka meridiaaneille. Opit tekemään käsillä erilaisia kiinalaisia meridiaanihieronta tekniikoita koko keholle meridiaanien ja energian kulkusuunnan mukaan. Lisäksi opit käyttämään muita erilaisia hoitovälineitä esim kuivaharjaa, joka on suosittu menetelmä meridiaanien käsittelyssä ja muutenkin ihon- ja terveyden hoidossa.

Hoidossa käymme läpi kiinalaisen hieronnan tekniikoita, akupiste käsittelyä ja akupisteiden merkityksiä, opiskelemme jalan 6 perusmeridiaania ja niiden hierontatekniikoita, käymme läpi koko kehon meridiaanit ja tavat hoitaa niitä. Kurssilla on myös erikseen video käsien ja jalkojen meridiaanihieronnasta.

Kurssi sisältää useita eri hoito ja teoria videoita.

Kaikista hoito-osioista on videot, kuvat akupisteistä ja meridiaaneista, kattava teoria osuus kiinalaisesta lääketieteestä ja paljon muuta.

Sinulla on materiaali käytössä 6 kuukautta ja sinulla on mahdollisuus saada tästä kurssista myös diplomin. (ohjeet verkkokurssin moduulissa) Todistuksen hinta on 30e

74,50 €