Kuivakuppaus ja parantavat kasvit verkkokurssi

Pääset ostamaan kurssin täältä:

https://affable-green-armadillo-awaken.campwire.com/checkout/kuivakuppaus-ja-parantavat-kasvit-verkkokurssi-ovh-129e-8d4f3a42 

Tällä todella kattavalla ja laajalla kuivakuppaus verkkokurssilla paneudutaan monipuolisesti kuivakuppauksen ihmeelliseen maailmaan.

Kuivakuppaus on yksi kiinalaisen lääketieteen vanha ja arvostettu hoitomuoto. Hoidossa voidaan kupata lihasperäisiä ongelmia, akupisteitä, kipupisteitä, energiakanavia ja erilaisia kehon epätasapaino tiloja. Hoidot ovat erittäin tehokkaita ja vapauttavia!

Hoito on erittäin miellyttävä tehdä ja voit myös helposti kupata itseäsi.

Kuivakuppauksessa ei rikota ihoa, toisin kun verikuppauksessa ja näin ollen se on aivan erilainen hoitomuoto. Kuivakuppauksessa ei myöskään liikuteta kuppeja, niinkuin imukuppihieronnassa, vaan annetaan kuppejen vaikuttaa kehossa paikoillaan.

Tällä kurssilla opiskellaan monipuolisesti erilaisia kuivakuppaus hoitoja ja jokaisen on helppo oppia hoidot! Jokaisesta hoidosta on opetus videot ja selkeät ohjeet. Kurssi sisältää myös kattavan teoriaosuuden, paljon tietoa kiinalaisesta lääketieteestä ja vanhoista kuivakuppaus menetelmistä. Voit olla täysin keltanokka, kursilla käydään kaikki tärkeät asiat perusteellisesti läpi. Voit olla myös kokenut kuppauksen tekijä ja varmasti saat lisää työkaluja kuppaus pakkiisi.

Kurssilla perehdytään myös parantaviin kasveihin osana kuivakuppaus hoitoa, sekä kuppausta eteerisillä öljyillä. Käymme läpi tulikuppausta, sipulikuppausta, yrttikuppausta, yrtti-vesi-bambukuppausta, bambukuppausta, saunakuppausta, opettelemme kuppaamaan koko kehon läpi (kaikista erilliset opetus videot), nivelkuppausta ja paljon muuta.

Kurssin opettajana toimii kiinalaisen lääketieteen ja kuivakuppauksen asiantuntija Mervi Hämäläinen. Mervillä on lähes 15 vuoden kokemus kiinalaisesta lääketieteestä ja hän on opettanut lukuisia kursseja kuivakuppausta myös kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille ja ammattilaisille.

Kurssi on voimassa 6kk ostopäivästä.

129,00 €