Tunne akupainanta hoidot verkkokurssi (ovh 99e)

Osta kurssi alla olevasta linkistä:

https://affable-green-armadillo-awaken.campwire.com/checkout/tunne-akupainanta-hoidot-verkkokurssi-2bca8f6e 

Tällä inspiroivalla verkkokurssilla perehdymme tunteisiin ja niiden merkityksiin kiinalaisen lääketieteen mukaan. Teemme tunteiden puhdistus ja tasapainotus hoitoja hyödyntäen monia erilaisia kiinalaisen lääketieteen hoitomuotoja. Kuiva kuppausta, Gua shaa, akupainantaa, hierontaa, kiviterapiaa, parantavia kasveja, savua ja eteerisiä öljyjä. 

Opit tällä kurssilla paljon tunteisiin liittyvää filosofista perinteisen kiinalaisen lääketieteen teoriaa. Myös taolaisuuden filosofiaa. Opit hoitamamaan omia tunteitasi, läheisten tunteita ja myös hoidettavien asiakkaiden. 

Käymme läpi kokonaisvaltaista ajattelua tunteisiin ja niiden vaikutuksiin liittyen. Kurssilla harjoittelemme myös tekemään asiakashaastattelut ja tunteiden tuoksutestit. 

Kurssilla on useita hoitovideoita ja selkeät ohjeet. Myös paljon kirjallista materiaalia, kuvia ja muuta tietoa. Kurssi on kattava tietopaketti tunteista kiinalaisen lääketieteen mukaan ja varmasti tulee mullistamaan käsityksesi tunteista ja niiden kokemisesta! 

Tämä kurssi on kehitelty alan ammattilaisille, mutta kaikki saavat osallistua kurssille. Olen itsekin aikoinaan lähtenyt opiskelemaan alaa vain mielenkiinnosta ja tänä päivänä olen koko alan tunnettu opettaja. Koskaan ei tiedä kuka lopulta päätyy tälle alalle oikeaksi tekijäksi.

Kurssin jälkeen saat tehdä hoitoja omassa hoitolassasi.

Sinulla on kurssi käytössäsi 6kk ostohetkestä / kurssista on mahdollisuus saada todistus 30e käsittelymaksu hinnalla. Vastaamalla hoitoraporttien kysymyksiin ohjeiden mukaan, saat todistuksen.

49,50 €