Muinainen kiinalainen ikuisen kauneuden kasvojen gua sha hoito verkkokurssi (ovh 79e)

Voit ostaa kurssin alla olevan linkin kautta:

https://affable-green-armadillo-awaken.campwire.com/checkout/muinainen-kiinalainen-ikuisen-kauneuden-kasvojen-gua-sha-hoito-verkkokurssi-ovh-79e-13fb78f6 

Tällä kurssilla perehdymme muinaisiin kiinalaisiin ja idän perinteen ihonhoidon salaisuuksiin ja gua sha tekniikoihin. Hoito on hyvin rituaalin omainen ja tällä verkkokurssilla opetellaan tekemään myös yksinkertaisia seremonioita ja rituaaleja asiakkaalle. Voit itse päättää mitä haluat hoitoon yhdistää.

Tämä hoito on mystinen ja henkinen, mutta sisältää kuitenkin tehokasta kasvojen gua sha perustekniikkaa, yhdistettynä muinaisiin energeettisiin gua sha tekniikoihin.

Hoidossa käsitellään kasvojen akupisteitä, meridiaaneja, heijasteita ja muita energeettisen kehon virtauksia.

Asiakkaat usein sanovat hoidosta, että tässä hoidossa on jotain taianomaista ja mystiikkaa. Hoidon on kehitellyt kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja opettaja Mervi Hämäläinen. Mervi on perehtynyt kiinalaiseen lääketieteeseen ja gua shaan vuodesta 2008. Mervi on opiskellut kiinalaista lääketiedettä laajasti ja omaa monen koulukunnan ja suuntauksen ajatusmaailmaa. Kaikista rakkain suuntaus on taolaisen kiinalaisen lääketieteen suuntaus ja kiinalaisen lääketieteen henkinen puoli. Mervi on sielultaan alkemisti, joka rakastaa asioiden alkuperää ja tietoa siitä miten kaikki on syntynyt. Tässä hoidossa herätetään vanhoja muinaisia kiinalaisia ihonhoidon energeettisiä salaisuuksia ja sinulla on mahdollisuus itse alkaa tekemään hoitoa kurssin jälkeen omassa hoitolassasi.

39,50 €