Naisen luontaishoidot (ovh 79e)

Osta kurssi täältä:

https://affable-green-armadillo-awaken.campwire.com/checkout/naisen-luontaishoidot-ovh-79e-0fcc5ce6 

Tällä ihanalla verkkokurssilla perehdytään naisen luontaishoitoihin ja itämaiseen ajatteluun naiseudesta.

Kurssilla on paljon kirjoitettua tekstiä, videoita ja valokuvia.

Käymme läpi: Veden elementtiä, yin-energiaa, 5 elementtiä, Naisen tunteita, naisen parantavat kivet, kiinalainen lääketiede ja nainen, naisen epätasapainotilojen hoitamista luontaishoidoilla, Nainen ja parantavat kasvit, naisen hormoonit: kuukautiset, vaihdevuodet, hormonaaliset epätasapainotilat. Naisen henkinen seksuaalisuus.

Seremonia työskentely, nainen ja kuunkierto. Perehdymme myös naisen luonnonmukaiseen ihonhoitamiseen, yrtteihin, eteerisiin öljyihin, luonnon kosmetiikkaan, gua shaan ja imukuppihierontaan, kehon kuivaharjaamiseen, selluliitin ja sektioarven hoitamiseen.

Tutkimme erilaisia ihotyyppejä ja tapoja hoitaa niitä luonnonmukaisesti. Ihonpuhdistus ja kuorinta, jalkakylvyt, kasvosauna, lisäksi opit itse tekemään lukuisia helppoa ihonhoito tuotteita. Opettelemme tekemään useita eri naamioita; savinaamiot, aktiivihiili, itsetehnyt naamiot, kiinalainen yrttinaamio.

Sinulla on kurssi käytössäsi 6kk ostohetkestä.

Kurssin opettajina toimii Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija Mervi Hämäläinen ja luonnonvaratuottaja luontaishoitaja Marja Käyhkö.

Kurssi on monipuolinen ja ihana itsehoitoihin suuntautuva tietopaketti! Sinulla on mahdollisuus saada kurssista myös todistus ja tietenkin voit hyödyntää oppimaasi myös hoitolassasi! Kohta aukeaa myös toinen kurssi naisen luontaishoidoista, jossa opiskellaan tekemään valmiiksi rakennettuja Luontaishoitoja naisille.

39,50 €