Perinteinen Gua sha -kiinalainen lääketiede verkkokurssi (ovh 79e)

Voit ostaa kurssin alla olevan linkin kautta:

https://affable-green-armadillo-awaken.campwire.com/checkout/perinteinen-gua-sha-kiinalainen-laaketiede-verkkokurssi-ovh-79e-137806e5 

Tämä kurssi pohjautuu perinteisen kiinalaisen lääketieteen alkuperäiseen gua sha tekniikkaan. Tutustumme perusteellisesti muinaisiin tekniikoihin ja gua shan salaperäiseen ja inspiroivaan maailmaan.

Kurssilla on useita opetusvideoita hoidoista, sekä teoria videoita. Perehdymme useaan erilaiseen tekniikkaan ja käymme koko kehoa läpi perinteisellä gua sha tekniikalla. Tulkitsemme gua shan jättämiä jälkiä ja käymme läpi välineitä, joilla tekniikkaa tehdään. Käymme läpi erikseen jokainen osa, omalla opetusvideollaan selkä, alaselkä, niska-hartia, jalat ja kädet. Opettelemme myös arpien hoitoa perinteisellä gua sha tekniikalla.

Kurssilla perehdymme myös perinteiseen gua sha tekniikkaan, jossa hoidetaan meridiaaneja. Käymme läpi neljän eri meridiaanin hoitoa perinteisellä gua sha tekniikalla. Lisäksi perehdymme myös kiinalaisen lääketieteen oppeihin energia keskuksista ja opettellemme hoitamaan sekä perinteisellä gua sha tekniikalla, että vanhan kiinalaisen kristalliterapian mukaan kivilastoilla näitä energia keskuksia. Kurssilla myös perehdytään siihen, mitä nämä ovat ja mitä se tarkoittaa ja käytetään myös parantavia kasveja osana hoitoa.

Kurssi on voimassa 6kk

Sinulla on mahdollisuus saada kurssista myös todistus, ohjeet kurssilla.

39,50 €