Rakastu rehuihin -villivihannes verkkokurssi TARJOUKSESSA

Voit ostaa kurssin alla olevan linkin kautta:

https://affable-green-armadillo-awaken.campwire.com/checkout/rakastu-rehuihin-villivihannes-verkkokurssi-ovh-24-90e-9bc12be8 

Tällä kurssillä käydään läpi turvallisia ja helposti tunnistettavia, yleisesti kasvavia villiyrttejä. Kurssilla opit sekä yrttien parantavista vaikutuksista, että villivihannesten ravintokäytöstä. Opit myös keräämään, ja käsittelemään yrtit. Kurssilla käsitellään 20 villiyrttiä.

Kurssi sisältää tunnistusvideoita kasveista, selkeät valokuvat, paljon kirjallista materiaalia, reseptejä ja videoita miten voit valmistaa villiyrteistä ruokaa, ohjeita keruuseen ja yrttien käsittelyyn, tietoa näköislajikkeista ja myrkyllisistä kasveista ja villiyrttien turvallista käyttöä.

Kurssi on voimassa 6kk ostopäivästä.

Kurssin opettajina toimii Superfiilis Helsinki omistaja Mervi Hämäläinen, joka on pitkään perehtynyt parantaviin kasveihin ja luontaisterapiaan, sekä kiinalaiseen lääketieteeseen. Toisena opettajana toimii Superfiiliksen luontaiterapeutti Marja Käyhkö. Marja on myös ayurvedahoitaja, luonnonvaratuottaja ja yrtti-opas.

Sinulla on mahdollisuus saada tästä kurssista todistus, tekemällä raportit ohjeiden mukaan. Todistuksen käsittely, maksu ja lähetys 30e.

14,90 €