Raskausajan shiatsu hoito verkkokurssi (ovh 99e)

Osta verkkokurssi täältä:

https://affable-green-armadillo-awaken.campwire.com/checkout/raskausajan-shiatsu-hoito-verkkokurssi-ovh-99e-d70f753f 

Tällä verkkokurssille perehdytään raskausajan shiatsuhoitoihin.

Harjoittelemme tekemään raskausajan shiatsuhoidon hieronta pöydällä ja lattialla patjalla. Molemmat hoidot on kuvattu opetusvideoiksi ja ovat hieman erilaisia, eli saat 2 erilaista hoitoa, joita voit toteuttaa molempia lattialla ja pöydällä.

Opettelemme raskausajan tärkeitä ja turvallisia akupisteitä. Raskausajan kielletyt akupisteet. Lisäksi opettelemme tekemään perätila moxahoidon, synnytyksen käynnistyshoidon ja Raskausajan pahoinvointi shiatsuhoito. Kaikki hoidot on kuvattu opetusvideoiksi ja myös ohjeet hoidon jälkeen, hoitosuunnitelma ja kotihoito-ohjeet raskaana olevalle. Shiatsu hoito tehdään vaatteet päällä, mutta voit käyttää myös pyyhettä välissä ja yhdistää shiatsuun hierontaa iholle öljyn kanssa.

Kurssin ja hoidot on suunnitellut Mervi Hämäläinen shiatsuterapeutti ja Shiatsu Mestari. Mervi on myös shiatsuterapian opettaja ja hänen ensimmäiset Shiatsu Master oppilaat valmistuvat keväällä 2023.

Alusta on käytössäsi 6kk ja sinulla on mahdollisuus saada kurssista myös todistus 30e lisähintaan, kun vastaat verkkokurssin raportteihin.49,50 €