Sound healing - ääniparantajan koulutus 1 vuosi (ovh 899e)

Sound healing ääniparantajan koulutus verkossa!

Alla olevasta linkistä pääset ostamaan koulutuksen:

https://affable-green-armadillo-awaken.campwire.com/checkout/sound-healing-aaniparantajan-koulutus-1-vuosi-ovh-899e-d32d4745 

TERVETULOA MUKAAN VUODEN INSPIROIVIMPAAN KOULUTUKSEEN!! ✨✨✨

Sound healing -äänellä parantamisen koulutusohjelma on Superfiilis Helsinki perustajan Mervi Hämäläisen kehittelemä ja tämä koulutus perustuu äänellä parantamiseen, erilaisiin soittimiin perehtyminen, chanting ja erilaiset laulu- ja äänitekniikat, kiinalaiseen lääketieteeseen, idän filosofioihin, värähtelevän äänen vaikutuksiin ja parantavaan musiikkiin.

Tämä on ainut vastaava koulutusohjelma koko maailmassa! Koulutus pohjautuu parantavaan musiikkiin, itämaiseen sekä kiinalaiseen lääketieteeseen.

Koulutuksen on kehitellyt Superfiilis Helsinki perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen.

Mervi on itse opiskellut paljon musiikkia ja itämaisia lääketieteitä. Vuonna 2016 Mervi ja hänen yrityksensä Superfiilis valittiin Helsingin positiivisemmaksi.

Mervi on opiskellut lukuisia koulutuksia liittyen itämaisiin lääketietiesiin, terveyteen, hyvinvointiin ja luoviin projekteihin. Mervi on kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, Parantavan tanssinohjajaaja, sekä kouluttaja, lisäksi hän kouluttaa lukuisia alaan liittyviä koulutuksia Superfiilis koulussa, jonka hän on itse perustanut. Mervi on kehitellyt oman Nauruterapian, jossa hän käyttää apunaan kaikkeaan oppimaansa!

Koulutus kestää n. vuoden ja koulutuksesta saa diplomin "Sound healing ääniparantaja" Koulutus koostuu 10 intensiivisestä osiosta, koulutukseen kuuluu myös opinnäytetyö, joka tehdään koulutuksen aikana, sekä jokainen osallistuja järjestää 2 erillistä ryhmäharjoittelutyötä vuoden aikana.

Kerran kuukaudessa aukeaa aina uusi osio ja voit omaan tahtiin opiskella sisällöt. Sinulla on alusta käytössäsi 2 vuotta. Saat opiskella omaan tahtiin! Sinulla on oikeus sopia koulutuksen aikana puhelinkeskustelu Mervin kanssa, joka kuuluu koulutuksen hintaan.

Koulutuksen hinta 899e

Voit milloin tahansa ostaa koulutuksen ostolinkin kautta!

Ota yhteyttä tarvittaessa mervi@superfiilis.fi

584,35 €