Tulikuppaus - kiinalaisen lääketieteen mukaan (ovh 99e)

Voit ostaa kurssin alla olevan linkin kautta:

https://affable-green-armadillo-awaken.campwire.com/checkout/tulikuppaus-kiinalaisen-laaketieteen-mukaan-ovh-99e-afa7f64e 

Tämä verkkokurssi pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja sen äärimmäiseen mielenkiintoiseen hoitomuotoon, tulikuppaukseen. Käymme kurssilla läpi kattavan teoriaosuuden kiinalaisesta lääketieteestä ja kuivakuppauksesta, erityisesti tietenkin tulikuppauksesta. Tutustumme myös muihin kiinalaisen lääketieteen kuppaustekniikoihin mm moksakuppaus, mikrokuppaus, tempokuppaus, liukukuppaus, meridiaanikuppaus ja yhdistelemme myös parantavia kasveja ja eteerisiä öljyjä eri tavoin kuppaus hoitoihin. Tulkitsemme kuppauksen jättämiä jälkiä iholle, mitä ne tarkoittaa, käymme läpi terveysvaikutuksia, kontraindikaatioita ja useita erilaisia kuppaus hoitoja kiinalaisen lääketieteen mukaan ja erityisesti akupisteiden kautta kuppaamista. Vaikka kurssi pohjautuu tulikuppaukseen ja sen opiskeluun, voit myös vaihtoehtoisesti korvata tulikupit silikonisilla kupeilla ilman tulta ja saada erittäin tehokkaita kuppaushoitoja.

Kurssilla yhdistelemme osaksi kuppaushoitoja muitakin kiinalaisen lääketieteen super inspiroivia ja vanhoja hoitonikseja. Kurssin opettaja ja kehittelijä Mervi Hämäläinen on tunnettu kuivakuppaus mestari ja hän on opettanut paljon myös kiinalaisen lääketieteen terapeutteja ja ammattilaisia kuivakuppauksen saloihin, samoin kun myös verikuppareita.

Kurssilla opiskellaan useampi tulikuppaus hoito ja jokainen hoito sisältää oman opetusvideonsa 9 hoitoa yhteensä:

  • kylmän salpauman kuppaushoito

  • vatsaongelmien kuppaushoito

  • niskahartiaseuden kuppaushoito

  • voimauttava kuppaushoito

  • uupumuksen kuppaushoito

  • täydenpotentiaalin kuppaushoito

  • yrttivesi bambutulikuppaus hoito selälle ja jaloille

  • mikrokuppaus hoito

Superfiilis Helsinki myös maahantuo laajasti kuppausvälineitä ja kauttamme voit ostaa välineet hoitoihin.

Kurssi on voimassa 6kk ostopäivästä

49,50 €